Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Σέρλοκ Χολμς αλά τούρκα: Η απατημένη σύζυγος έπιασε τον άτακτο άνδρα της από τα... σπυράκια στην πλάτη του


Σέρλοκ Χολμς αλά τούρκα: Η απατημένη σύζυγος έπιασε τον άτακτο άνδρα της από τα... σπυράκια στην πλάτη του
http://thessbomb.blogspot.com/
    «Ο Σέρλοκ Χολμς ήταν μόνο λίγο καλύτερος από αυτήν» σχολίασε με χιούμορ ο δικηγόρος της απατημένης συζύγου
    Από αλλού το περίμενε, από την... πλάτη του το βρήκε ένας άτακτος Τούρκος που έγινε τσακωτός από τη γυναίκα του ότι την απατάει όταν αυτή διαπίστωσε ότι τα σπυράκια που είχε στην πλάτη του είχαν σπάσει!
    «
Έχω μια πελάτισσα που ανακάλυψε ότι την είχαν απατήσει από τα σπασμένα σπυράκια στην πλάτη του συζύγου της. Ο Σέρλοκ Χολμς ήταν μόνο λίγο καλύτερος από αυτήν» σχολίασε με χιούμορ ο δικηγόρος της απατημένης συζύγου Τόλγκα Αλντεμίρ.
    Σύμφωνα με τον ίδιο η απατημένη σύζυγος ήταν παντρεμένη δύο χρόνια με τον σύζυγό της όταν άρχισαν να της μπαίνουν ψύλλοι στ' αυτιά επειδή είδε τα σπασμένα σπυράκια. Οι υποψίες έγιναν ακόμα πιο έντονες όταν ρώτησε τον σύζυγό της για την παρατήρησή της αυτή με τον ίδιο να αλλάζει γρήγορα θέμα.
    Με το σαράκι της υποψίας να την τρώει, η γυναίκα συνέχισε τις έρευνες που απέδωσαν όταν κατάφερε να βάλει στο χέρι της το τηλέφωνο του συζύγου της. Σε αυτό είδε ότι ο άτακτος άνδρας αντάλλασσε μηνύματα στο
WhatsApp με μια γυναίκα.
    «
Στα ίδια μηνύματα, μάλιστα, γινόταν και αναφορά στα σπυράκια» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.
    Επειδή, όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για τη σύζυγο-ντετέκτιβ, το ίδιο βράδυ ανακοίνωσε ότι δεν θα επέστρεφε στη συζυγική εστία δήθεν για μια έξοδο με τις φίλες της. Αντί γι' αυτό, όμως, η ίδια έκανε καραούλι έξω από τον χώρο εργασίας του συζύγου της και τον ακολούθησε όταν αυτός έφυγε από εκεί. «
Και όπως ήταν αναμενόμενο ο σύζυγος πήγε στο σπίτι της άλλης γυναίκας και έγινε τσακωτός από την πελάτισσά μου».
    Με όλα αυτά τα συντριπτικά στοιχεία σε βάρος του, ο άτακτος σύζυγος υποχρεώθηκε τελικά σε ένα ακριβό διαζύγιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου