Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/6/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/6/2018)
Ανδρέας
     Τελικά, αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑιοι είναι να τους θαυμαζεις! Τους φτύνουν κυριολεκτικά, και νομίζουν πως βρέχει! Αυτοί είναι οι… δημοκράτες (!!!) και όλοι οι άλλοι, είναι… ακροδεξιοί(!!!). Πόσο θράσος χρειάζεται για να κάνουν συγκέντρωση ενημερώσεως στη Θεσσαλονίκη, για τα… καλά της συμφωνίας; Έ, τοσο και ακόμα περισσότερο έχουν! Έπρεπε να αφήσουν τους συγκεντρωμένους να μπούν μέσα. Και οι Παοκτσήδες ακροδεξιοί; Λυπάμαι που μαζί τους δεν ήταν και Ηρακλειδείς, αλλά και Αρειανοί. Θα έπρεπε! Έκαναν την προδοσία, και την διαφημίζουν και από πάνω! Και την ενημέρωση, έκαναν εντεταλμένα ιδεοβαρεμένα κοπρόσκυλα που μολύνουν τον αέρα με την ανάσα τους…. Μην τους φτύνετε άλλο, θα πάει χαμένο το σάλιο σας.
--------------------------------------
    Ενώ έγινε «χαμός» στη Θεσσαλονίκη με το θράσος των ΣΥΡΙΖΑΙων, τα ΜΜΕ «ποιούν την νήσσαν την βοσκάδα»! Κουβέντα για τις αντιδράσεις. Όσο για την συγκέντρωση, ο Μηταφίδης τραγούδησε το «Είμαστε δυό, είμαστε τρείς…» αλλά μέχρι εκεί, γιατί δεν είχε περισσότερους….
--------------------------------------
    Ώρα για μάθημα, πάλι, σε θέμα που «βγάζει μάτια»: Γράφουμε ο ΚΥΒΕΡΝΩΝ πρωθυπουργός ( και όχι ο κυβερνόν) και το ΚΥΒΕΡΝΟΝ κόμμα ( και όχι το κυβερνών ). Εάν κάποιοι δυσκολεύεστε να γράψετε Ελληνικά, έστω και έτσι όπως τα κατάντησαν, δοκιμάστε να αποδώσετε ΠΕΡΙΦΡΑΣΤΙΚΑ τις έννοιες. Ίσως τα καταφέρετε….
--------------------------------------
    Γράφουμε σήμερα για το Καφέ Ντορέ! Εμβληματικό για τη Θεσσαλονίκη. Ακόμα και σήμερα, είναι σημείο συναντήσεως πολλών επιφανών Θεσσαλονικέων. Όποιος θέλει να δεί πολλές από τις παλιές δόξες του μπάσκετ της πόλης μας ( και όχι μόνο… ) θα τις συναντήσει τα πρωϊνά εκεί… Το έχω ξαναγράψει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου