Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/6/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/6/2018)
Ανδρέας
    Και ύστερα μου λέτε, γιατί δεν πρόκειται να πάω ποτέ στην Μύκονο… Μα γιατί αυτό το πανέμορφο νησί, γέμισε από ΜΗ ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ εκμεταλλευτές, που με το που σε βλέπουν να κάθεσαι στο τραπέζι, σου.. «παίρνουν το κεφάλι» στο λογαριασμό! Ασύδοτοι! Αυτοί, δεν στρώνουν με πρόστιμα και ποινές, αφού βρίσκουν τον «τρόπο» να τα σβήνουν. Αυτοί, μόνο με ξύλο διορθώνονται… Άσε πάλι, που εάν φάνε ξύλο μάλλον θα τους αρέσει, λόγω… ιδιαιτεροτήτων! Ευτυχώς υπάρχουν και σωστοί, όμως είναι τόσο λίγοι…..
-----------------------------------------
    Δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν οι βολευτές  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ! Όπου και εάν πάνε, αντιμετωπίζουν τις ( ήπιες προς το παρόν… ) διαμαρτυρίες του κόσμου, για την άνομη συμφωνία στο σκοπιανό. Ας ανανεώσουν τα διαβατήριά τους, γιατί μπορεί να τους … χρειαστούν!
-----------------------------------------
    Εδώ ο κόσμος καίγεται, και το μο@@ί χτενίζεται! Μιλάνε για … φτηνές διακοπές στα νησιά! Δηλαδή, για ένα ζευγάρι, 45ε το δωμάτιο, καμιά 40-45ε για φαγητό, ένα «ποτάκι» το βράδυ ακόμα 15ε, βγαίνει 100-110ε την ημέρα! Επτακόσια ( 700 ) ευρώ για 10 μέρες! Για κάποιους, είναι λίγα. Για τους πολλούς όμως, είναι ανέφικτα! Πρέπει να κάνουν οικονομία ένα χρόνο, για 10 μέρες διακοπές. Για αυτό και αρκετοί, δεν έχουν παρά την μπανιέρα ( με λουλάκι για χρώμα… ) και το μπαλκόνι! ΕΡΜΑΜΟΥΝΙΑΤΑΠΟΥΤΣΑΛΑΚΩΘΗΚΑΤΕ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου