Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ αύξων αριθμός 193/577


ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
    Θέλοντας να ξυπνήσω τις αναμνήσεις και το παιδί που κρύβεται μέσα σε όλους, κάθε εβδομάδα, θα βάζω ένα τεύχος από την έκδοση ‘’ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ’’ ( ή ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ όπως τα λέγαμε πιτσιρικάδες ), από την προσωπική μου συλλογή, για να αναπολήσουν τις μέρες που τρέχαμε στο περίπτερο την ημέρα κυκλοφορίας του. Έκανε μόνο 3 δραχμές.
    Η ποιότητα του τεύχους, είναι ανάλογη του χρόνου και της καταστάσεως, αφού η αρχή τους έγινε την δεκαετία του ’50. ( 1954)
    Σε όσους αρέσουν τα ΚΟΜΙΞ και τα παλαιά περιοδικά γενικώς, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.mycomics.gr/
    Σήμερα, σας έχω το τεύχος «ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ α/α 193/577.. Τομ και Τζέρρυ. Στην 10σέλιδη των Χάνα και Μπαρμπέρα "Όλοι εναντίον του Τομ" τα ποντίκια συνεταιρίζονται με ένα κοράκι που επωφθαλμιά τα καλαμπόκια του κήπου του Τομ και στην 5σέλιδη "Οι μεγάλοι εφευρέτες" εφευρίσκουν μια μηχανή που κάνει λουκουμάδες. Ακόμα μια ιστορία του Μπάρνυ Μπίαρ και μία των Γουάφ και Τσάρλυ. Κυκλοφόρησε Κυριακή 3 Νοεμβρίου 1957.
    Ελπίζω και οι μικρότεροι να τα ευχαριστηθούν. Σίγουρα, είναι καλύτερα από τις πολιτικές αναλύσεις.    Πατήστε στο λίνκ  http://andremelez.blogspot.gr/   και γυρίστε νοερά 55 – 60 χρόνια πίσω……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου