Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/6/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/6/2018)
Ανδρέας
    Άντε, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!
---------------------------------------------
    Από όσα κυκλοφορούν στην «πιάτσα», ένα συμπέρασμα έβγαλα. Πως για να γλυτώσουμε την παραχώρηση του «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στους σκοπιανούς, η μόνη ελπίδα είναι να μην συμφωνήσουν στο εσωτερικό τους οι σκοπιανοί! Γιατί οι «δικοί» μας, το έχουν ήδη δώσει… Απλώς, φοβούνται να το πούν ξεκάθαρα.
---------------------------------------------
    Τα Σκόπια, έχουν γίνει πλέον κράτος – ρακοσυλλέκτης. Από εμάς ,θέλουν την ονομασία τους. Από τους Βούλγαρους, θέλουν την πρόσφατη ιστορία τους ( Ίλιντεν, κανείς δεν αμφιβάλλει πως είναι Βουλγαρικό).Σε λίγο, θα ζητήσουν ( εάν δεν ζήτησαν) και τον Σκεντέρμπεη από τους Αλβανούς.
---------------------------------------------
    Με πλησίασε προχτές ένας κακομοίρης ρακένδυτος, και με αγωνία και πόνο μου είπε: «Πεινάω!». Με έπιασε το φιλανθρωπικό μου, και τον πήρα στο σπίτι μου να τον ταίσω. Του έβαλα ένα ωραίο παστίτσιο που είχε κάνει η γυναίκα μου, μια πλούσια αγγουροντοματοσαλάτα, φρέσκο ψωμί, και περίμενα πως όλα αυτά θα τα καταβροχθίσει «με την μία». Προς μεγάλη μου έκπληξη όμως, μόλις δοκίμασε το παστίτσιο και τη σαλάτα, γυρνάει και μου λέει: « Κοίτα να σου πώ, το παστίτσιο δεν μου αρέσει, γιατί έχει πολλή μπεσαμέλ. Το λάδι της σαλάτας, δεν είναι έξτρα παρθένο, και από ψωμί, τρώω μόνο πολύσπορο. Κάνε μου καμιά μπριζόλα με τηγανιτές πατάτες» Αφού γλύτωσα το εγκεφαλικό, τον πέταξα έξω με τις κλωτσιές…. ( Για όσους δεν κατάλαβαν, τίποτα τέτοιο δεν μου συνέβη. Βάλτε στη θέση του κακομοίρη τα Σκόπια, βάλτε και στη θέση του φαγητού το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και θα καταλάβετε)
---------------------------------------------
    Έχουμε και τον… Κουφοντίνα(!) να κάνει απεργία πείνας, γιατί του έκοψαν τις άδειες! Στα….. και πέντε αυγά τουρκίας!Καλύτερα, να κάνουμε και οικονομία…
---------------------------------------------
    Γιατί επέτρεψαν στον τούρκο της αντιπολίτευσης να κάνει προεκλογική συγκέντρωση στην Κομοτινή; Μήπως, επειδή είναι αντίπαλος του Ερντογάν, ισχύει το «Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ»; Μέγα λάθος. Ας κόψουν το σβέρκο τους και ας κουμπουριαστούνε στην πατρίδα τους. Εδώ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου