Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

«Βγάζουν μάτι» τα ορθογραφικά λάθη στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας



«Βγάζουν μάτι» τα ορθογραφικά λάθη στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας
    Πόσο πιθανό είναι μια σελίδα του υπουργείου Παιδείας και μάλιστα αυτή του μηχανογραφικού να είναι γεμάτη ορθογραφικά λάθη;
Διαβάστε παρακάτω τα λάθη:
    Από την Τετάρτη 21-06-2017, οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορείτε να υποβάλετε  υποβάλλετε (σ.σ. είναι ορθότερο με 2 λλ διότι δηλώνει τη διάρκεια – είναι πάντως θέμα επιλογής – πώς το εννοεί- αυτός που γράφει) ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό σας Δελτίο (Μ.Δ.) στη  (σ.σ. στο στη (ν)είναι
απαραίτητο το τελικό –ν-) παρούσα ηλεκτρονική διεύθυνση. Υπενθυμίζουμε, (σ.σ.είναι αναγκαίο το κόμμα)  για όσους δεν έχετε λάβει ήδη κωδικό ασφαλείας, ότι μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λύκειό σας για να εκδώσετε κωδικό.
    Στον παρόν  (σ.σ. παρόντα-απαράδεκτο λάθος) ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες χρήσης της Εφαρμογής, βάσεις και στατιστικά προτιμήσεων (σ.σ.του- αναγκαίο το άρθρο)  προηγούμενου έτους, το έντυπο Μ.Δ. με τις οδηγίες του και φυσικά το ηλεκτρονικό Μ.Δ.
    Επισημαίνεται ότι κατά το τρέχων (σ.σ. τρέχον) χρονικό διάστημα μπορείτε να υποβάλλετε μόνο προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο. Η δυνατότητα οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, αναμένετε (σ.σ. αναμένεται- απαράδεκτο λάθος)  να ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή, (σ.σ. το κόμμα είναι λανθασμένο, πρέπει να φύγει)  στις 6 Ιουλίου 2017.
    Με την Οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό σας Δελτίο, (σ.σ.το κόμμα είναι λανθασμένο, πρέπει να φύγει) αποκτά πλέον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου    και πρέπει να το εκτυπώσετε ή/και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.
    Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέσα στην προθεσμία υποβολής έχετε δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, με βάση τα αναγραφόμενα στην εγκύκλιο που μπορείτε να δείτε στο (σ.σ. στον) σχετικό σύνδεσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου