Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Παραίτηση Ρεξ Τίλερσον πριν το τέλος του έτους;



Παραίτηση Ρεξ Τίλερσον πριν το τέλος του έτους;
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
    Το ενδεχόμενο παραίτησής του από το Υπουργείο Εξωτερικών πριν το τέλος τους έτους εξετάζει ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον εξαιτίας των πολλών διαφωνιών που έχει με την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με σημερινές αναφορές των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.
    Οι διαφορές του με τον Λευκό Οίκο ολοένα πληθαίνουν. Μεταξύ αυτών είναι και η αμερικανική πολιτική που ακολουθείται στο Ιράν σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε χθες το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
    Αρχικά ο υπουργός Εξωτερικών φαινόταν αποφασισμένος να παραμείνει στη θέση του ως το τέλος του έτους, αλλά στη συνέχεια, σύμφωνα με δύο πηγές που επικαλείται το CNN οι τόνοι άλλαξαν και δεν θα τους εξέπληττε αν αποχωρούσε ακόμη νωρίτερα.
    «Η απογοήτευσή του δεν μπορεί πια να κρυφτεί και πολλές φορές έχει εκφραστεί και δημοσίως» ανέφεραν το Σαββατοκύριακο οι πηγές. Μάλιστα είπαν ότι ο ίδιος αναφέρει σε φίλους του πως η αγανάκτησή του έχει ενταθεί και ότι πλέον αμφιβάλει για τον τερματισμό των αντιπαραθέσεών του με τον Λευκό Οίκο. 
    Σημειώνεται ότι ο 65χρονος Τίλερσον όταν διορίστηκε δήλωσε ότι δέχθηκε να διατελέσει υπουργός Εξωτερικών μόνο και μόνο επειδή η γυναίκα του πίστευε ότι ήταν καλή ιδέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου