Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Επιτέλους, η επιλογή έγινε! Αυτός θα είναι ο επόμενος James Bond!



Επιτέλους, η επιλογή έγινε! Αυτός θα είναι ο επόμενος James Bond!
Κολιός, κολιός, κι από ένα βαρελάκι !
    Μπορεί οι απανταχού φανς, τόσο του Idris Elba όσο και του Tom Hardy, να ευελπιστούσαν πως θα δουν τελικά τα ινδάλματά τους ως τον επόμενο James Bond, όμως τελικά η απόφαση πάρθηκε και ο επόμενος πιθανός για τον εν λόγω ρόλο φαίνεται πως είναι ο Damian Lewis. Οι μετοχές του ανέβηκαν κατακόρυφα στο Hollywood, ύστερα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Homeland», και πλέον βρίσκεται στην... αναμονή για επόμενος James Bond.
    Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2015, στις κινηματογραφικές αίθουσες θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε την νέα ταινία του James Bond, «Spectre», και ίσως την τελευταία όπου θα απολαύσουμε τον Daniel Graig να τον ενσαρκώνει με απόλυτη επιτυχία. Σε περίπτωση που παραγωγή και ηθοποιός δεν καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία, ο Damian Lewis θα είναι ο διάδοχός του, σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Mirror.

    Η απόφαση είναι ακόμα ανεπίσημη και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι μέχρι στιγμής, ωστόσο, όπως φαίνεται, ο διάσημος ηθοποιός είναι πλέον η νούμερο ένα επιλογή στη λίστα των υποψηφίων. Πάντως, σε περίπτωση που θα δούμε τον αγαπημένο Daniel Graig σε μια ακόμα ταινία ως τον διάσημο πράκτορα, ο Damian θα αναλάβει τον ρόλο αυτό σε πέντε περίπου χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου