Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Πώς θα πάρει ο Βούτσης την προεδρία από τη Ζωή



Πώς θα πάρει ο Βούτσης την προεδρία από τη Ζωή http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
    Και ποιός δεν θέλει να ζήσει τη στιγμή που ο νέος πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μετά την εκλογή του, θα παραλάβει από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.
    Ενα ακόμη σόου από την πρώην πρόεδρο της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ετοιμάζεται να ζήσει η βουλή, εντός ολίγων ημερών, όταν θα προταθεί για τη θέση ο Νίκος Βούτσης και θα ψηφιστεί στην ολομέλεια.
    Η Ζωή και ο Νίκος Βούτσης θα βρεθούν αντιμέτωποι όταν ο τελευταίος θα παραστεί στην τελετή παράδοσης-παραλαβής από την προκάτοχό του.
    Και μπορεί την τελευταία φορά τα πράγματα να ήταν ...ρόδινα, όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παρέδωσε στην Ζωή με μια ανθοδέσμη, τώρα όλα αλλάζουν και θα είναι, μάλλον, ως εξής:

Προληπτικά πυρά από τη Ζωή στον Βούτση
    Προληπτικά «πυρά» κατά του «όποιου νέου Προέδρου της Βουλής», όπως τον χαρακτήρισε, εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου προειδοποιώντας έτσι τον κ. Βούτση, ο οποίος, όπως έχει γίνει γνωστό, προαλείφεται να την διαδεχθεί στο υψηλό θεσμικό αξίωμα, να μην αφήσει αναξιοποίητο το έργο της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.
    Κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής, στην οποία δεν παρέστη τελικώς ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης αν και είχε κληθεί, η κυρία Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στο έργο που επιτέλεσε η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους και το οποίο, όπως τόνισε, δεν πρέπει να πάει χαμένο, αντιθέτως ο νέος Πρόεδρος της Βουλής θα πρέπει να βασιστεί σε αυτό και να το αξιοποιήσει στο έπακρο.
    Αυτό άλλωστε θα είναι και ένα από τα ζητήματα που αναμένεται να θέσει μετ’ επιτάσεως η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής στον διάδοχό της κατά την διαδικασία παράδοσης – παραλαβής, εκτός όλων των άλλων φυσικά που θα έχει να του επισημάνει ασκώντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
    Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι, η κυρία Κωνσταντοπούλου έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με την οποία θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία των τελευταίων συνεδριάσεων της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου