Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

300.000 € πρόστιμο στην Φιλοζωική της Αλεξανδρούπολης



300.000 € πρόστιμο στην Φιλοζωική της Αλεξανδρούπολης
    Πρωτοφανείς ενέργειες για τα ελληνικά φιλοζωικά δεδομένα λαμβάνουν χώρα στην Αλεξανδρούπολη από τις εμπλεκόμενες αρχές με στόχο να εξουθενώσουν τον Φιλοζωικό Σωματείο «ΚΙΒΩΤΟΣ» Αλεξανδρούπολης.
    Η ανακοίνωση του σωματείου που δημοσιεύει το thrakitoday.com
    Το αποκορύφωμα αυτών των επαίσχυντων ενεργειών κατά του φιλοζωικού σωματείου ήταν η κοπή προστίμου 300.000 ευρώ στον Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου γιατί στα βιβλιάρια 10 κουταβιών τα οποία περιέθαλπαν μετά από εγκατάλειψή τους στα γραφεία του Φιλοζωικού δεν ανεγράφετο η αποπαρασίτωσή τους!!! (Τρία (3) εξ αυτών στειρωμένα και με ηλεκτρονική σήμανση (τσιπ) στο όνομα του ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ).
    Η εμπάθειά τους είναι τόση που δεν θα εκπλαγούμε ,αν το επόμενο βήμα τους θα είναι να τον κλείσουν στην φυλακή.
    Είναι προφανές και πρόδηλο, ότι κάποιοι από την Εισαγγελία, Αστυνομία τον Δήμο καθώς και Κτηνίατροι, του δημοσίου και ιδιώτες, επιθυμούν την εξόντωση των εθελοντών του συλλόγου , την κάμψη του φρονήματός τους , την σίγαση της φωνής τους ενάντια στα κακώς κείμενα με τα αδέσποτα ζώα στην Αλεξανδρούπολη.
    Το μόνο που καταφέρνουν όμως είναι να έχουν όλη την φιλοζωική κοινότητα ενάντιά τους και δίπλα στα δοκιμαζόμενα μέλη και εθελοντές του συλλόγου.
    Αλήθεια γιατί με την ίδια σπουδή, μεράκι και πάθος δεν διώκουν εκατοντάδες πολίτες που έχουν σε άθλιες συνθήκες τα κατοικίδιά τους και βάλουν με τόση εμπάθεια κατά ανθρώπων που έχουν αναλώσει εθελοντικά την ζωή τους στην προστασία των ζώων αντί να τους περιβάλλουν με σεβασμό και αγάπη ;
    Η Εισαγγελία γιατί δεν έδειξε την ίδια σπουδή για το κουτάβι το οποίο περιέθαλπε ο Φιλοζωικός Σύλλογος , που το απομάκρυναν οι υπηρεσίες του Δήμου από το φιλοζωικό σύλλογο και αυτό βρέθηκε στην συνέχεια,(5 ημέρες περίπου) θανάσιμα πληγωμένο σε δρόμο της πόλης;
    Ποιες είναι οι ενέργειες της Εισαγγελίας , του Δήμου, της Κτηνιατρικής για την αποθήκη ψυχών που έχουν μεταβάλλει και με πλείστες όσες παρανομίες το δημοτικό κυνοκομείο;
    Αιδώς Αργείοι.
    Η Ομοσπονδία μας καλεί όλες τις ανωτέρω εμπλεκόμενες Αρχές να σταματήσουν τώρα, άμεσα να διώκουν ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ φιλόζωους πολίτες.
    Καλεί ΟΛΟΥΣ να βάλουν στην άκρη αυτά που τους χωρίζουν και να προτάξουν αυτά που τους ενώνουν.
    Και αυτά δεν μπορεί να είναι άλλα από την από κοινού προσπάθεια για την φροντίδα των ζώων την προστασία της ζωής των και την ομαλή συμβίωση τους με τους ανθρώπους.
    Κάθε άλλη ενέργεια δεν τιμά κανένα , είναι ντροπή και όνειδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου