Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Νικολόπουλος έξαλλος: Θέλει άμεση σύγκληση της ΚΟ των ΑΝΕΛ - Ζητάει εξηγήσεις για τη μη υπουργοποίησή του



Ο Νικολόπουλος έξαλλος: Θέλει άμεση σύγκληση της ΚΟ των ΑΝΕΛ - Ζητάει εξηγήσεις για τη μη υπουργοποίησή του
Για σιγά, ρε φίλε !
Ποιος νομίζεις ότι είσαι ?
Μήπως σου χρωστάνε υπουργείο ?
Δυστυχώς, τα ‘’νούμερα’’ είναι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
(Για τους έχοντες μνήμη, και στο παρελθόν, στην ΝΔ όπου ήταν, τα ίδια έκανε )
    Επιστολή προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο έστειλε ο βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Kόμματος Νίκος Νικολόπουλος
    Mε τη συγκεκριμένη επιστολή ο κ. Νικολόπουλος ζητάει «να συγκληθεί εντός της ημέρας η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, ως κυρίαρχο όργανο εκπροσώπησης του κόμματος στη Βουλή, ώστε να συζητήσει και να εκφράσει άποψη για τις επιλογές ή τους αποκλεισμούς προσώπων από το κυβερνητικό σχήμα».
    Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο Νίκος Νικολόπουλος σχετικά με τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, όπου θίγει και το θέμα της δικής του συμμετοχής στο κυβερνητικό σχήμα, «η κυβερνητική συνεργασία δεν μπορεί να γίνεται με όρους αδιαφάνειας, ούτε να μετατρέπεται σε "παιχνιδάκι σκιών" με περίεργες διαρροές προς τα μέσα ενημέρωσης, μέσω των οποίων επιχειρείται η απαξίωση προσωπικών και πολιτικών διαδρομών δεκαετιών και η σπίλωση προσωπικοτήτων, που ενώ έχουν δεχτεί τόνους λάσπης και λοιδορίας, εντούτοις ποτέ δεν έχουν βρεθεί με "λερωμένα" χέρια και πρόσωπα».
    Συνεχίζοντας ο Νίκος Νικολόπουλος για το θέμα της συμμετοχής του στην κυβέρνηση, τονίζει μεταξύ άλλων: «Σε προσωπικό επίπεδο, μου είναι αδύνατο να παρακολουθώ ένα νέο "σίριαλ" που με προσβάλλει και θίγει την 26χρονη πολιτική διαδρομή μου, τον κοινό μας αγώνα, τα στελέχη και μέλη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και τους δεκάδες χιλιάδες έντιμους και αγωνιστές ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ. Σε παρακαλώ να εξηγήσεις ενώπιον των συναδέλφων μας στην κοινοβουλευτική ομάδα εάν υπήρξαν πολιτικές, οικονομικές ή ηθικές ενστάσεις σχετικά με τη συμμετοχή μου στο κυβερνητικό σχήμα και αν ναι, ποιες ήσαν αυτές και από ποιους εκφράστηκαν».
    Καταλήγοντας στην επιστολή του προς τον Πάνο Καμμένο, ο Νίκος Νικολόπουλος αναφέρει: «Γνωρίζεις πως δεν εξάρτησα τη συμμετοχή μου στον αγώνα από οποιαδήποτε θέση, αλλά αυτή είναι μία απάντηση που οφείλω προς τους ψηφοφόρους μου και προς όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες που παρακολουθούν το παιχνίδι των διαρροών».
Τι απαντά ο Πάνος Καμμένος στον Νίκο Νικολόπουλο
‘’Άσ’ τον τρελό στην τρέλα του
Και μην τον συνεπαίρνεις…’’
    Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον κ. Νίκο Νικολόπουλο, αναφέρουν πηγές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή τη δημοσιοποίση από τον βουλευτή Αχαΐας των ΑΝΕΛ και πρόεδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, επιστολής που απέστειλε στις 21 του μηνός προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, στην οποία αναφέρεται στους όρους κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
    Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολόπουλος αναφέρει, μεταξύ, άλλων ότι κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «δεν μπορεί να γίνεται με όρους αδιαφάνειας» κάνει λόγο για «περίεργες διαρροές προς τα μέσα ενημέρωσης, μέσω των οποίων επιχειρείται η απαξίωση προσωπικών και πολιτικών διαδρομών». Ζητούσε ακόμη τη σύγκληση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, πριν την ορκομωσία της κυβέρνησης προκειμένου «να μάθουμε αλλά και να συζητήσουμε για τα πρόσωπα που συζητήθηκαν και προτάθηκαν, για τους ρόλους τους, για το εάν υπήρξε ζήτημα ποσόστωσης στη συμμετοχή του κόμματος στο κυβερνητικό σχήμα και για τις αιτίες που οδήγησαν στις καταληκτικές αποφάσεις». Καλούσε δε τον κ. Καμμένο να «εξηγήσει ενώπιον των συναδέλφων μας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα εάν υπήρξαν πολιτικές, οικονομικές ή ηθικές ενστάσεις σχετικά με τη συμμετοχή μου στο κυβερνητικό σχήμα και αν ναι, ποιες ήσαν αυτές και από ποιους εκφράστηκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου