Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Σοκ στον Κορινό! Νεαροί επιβίβασαν 52χρονη σε ΙΧ και την βίασαν διαδοχικά



Σοκ στον Κορινό! Νεαροί επιβίβασαν 52χρονη σε ΙΧ και την βίασαν διαδοχικά
Σε μπήτς-μπάρ στις 3 τα ξημερώματα μόνη γυναίκα?
’Όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σκ@@α πατεί’’ !
    Αντιμέτωπη με τον εφιάλτη ήρθε μία 52χρονη γυναίκα στον Κορινό Πιερίας. Τα ξημερώματα της Κυριακής και ενώ η άτυχη ( ????? )  γυναίκα διασκέδαζε με φιλική της παρέα σε beach bar στην παραλία του Κορινού, μισή ώρα μετά τις τρεις τα ξημερώματα χαιρέτισε την παρέα της, βγήκε έξω από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και κάλεσε ραδιοταξί για να επιστρέψει στο σπίτι της.
    Μέσα στο μπαρ διασκέδαζαν λίγο πιο πέρα από την παρέα της και δύο νεαροί Βούλγαροι 21 και 24 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι παρακολουθούσαν τις κινήσεις της άτυχης γυναίκας που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί όσα θα ακολουθούσαν. Όταν βγήκε έξω η 52χρονη, τότε ακολούθησαν και οι δύο νεαροί, οι οποίοι πήγαν πήραν το αυτοκίνητό τους, σταμάτησαν απότομα μπροστά της και με την βία την επιβίβασαν μέσα σε αυτό και τράπηκαν σε φυγή.
    Λίγο πιο μακριά και σε μία ερημική τοποθεσία, σε μία παραλία, την αποβίβασαν και πάλι με την βία και την βίασαν διαδοχικά. Αμέσως μετά τις αρρωστημένες τους πράξεις, οι δύο Βούλγαροι διέφυγαν με το αυτοκίνητό τους και εγκατέλειψαν στο σημείο την άτυχη γυναίκα. Είχε πλέον ξημερώσει, όταν περίπου στις 8 το πρωί κατάφερε η άτυχη γυναίκα να καλέσει την Αστυνομία και να μεταβεί περιπολικό από την Κατερίνη στο σημείο που την είχαν εγκαταλείψει οι δράστες, απ’ όπου και την παρέλαβαν οι αστυνομικοί.
    Στην κατάθεσή της η γυναίκα, θυμήθηκε πως αυτούς τους δύο άντρες τους έχει ξαναδεί στο συγκεκριμένο μαγαζί να κάνουν παρέα με ένα άτομο που γνώριζε ποιος ήταν και έτσι οι Αρχές μπόρεσαν να εντοπίσουν αυτόν τον άντρα και εν συνεχεία τους δράστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν στα σπίτια τους τέσσερις ώρες μετά και συνελήφθησαν.
    Η γυναίκα τους αναγνώρισε χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για βιασμό. Η 52χρονη που έφερε αμυχές και μώλωπες στο σώμα της θα εξεταστεί στο Νοσοκομείο Κατερίνης όπου και θα ακολουθήσει πραγματογνωμοσύνη.
    Η 52χρονη ζει μόνη της, ήταν εδώ και έναν χρόνο διαζευγμένη από το πρώην άντρα της που είναι στρατιωτικός και δεν έχει παιδιά. Έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου