Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΖΩΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ 94ΧΡΟΝΟΣ «ΕΦΗΒΟΣ» ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ 4Ο ΔΙΕΘΝΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΖΩΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ 94ΧΡΟΝΟΣ «ΕΦΗΒΟΣ» ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ 4Ο ΔΙΕΘΝΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο Θεός να τον έχει καλά τον κυρ-Φώτη.
Τον γνωρίζω και τον έβλεπα πάντα, να τρέχει για τον ΗΡΑΚΛΗ, εδώ και … άπειρα χρόνια !
    Το πιο ισχυρό μήνυμα ζωής, άθλησης και υγείας στέλνει ο 94χρονος Φώτης Πετρίδης, ο οποίος θα είναι ο γηραιότερος ανάμεσα στους 20.000 και πλέον συμμετέχοντες στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και το Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.
    Ο κυρ-Φώτης θα είναι παρών σε ακόμα μια εκκίνηση, αυτήν τη φορά του Ημιμαραθωνίου, αποδεικνύοντας με το παράδειγμά του ότι η σωματική άσκηση είναι το μυστικό για υγεία και μακροζωία.
    «Αυτός ο αγώνας είναι προς όφελος της υγείας όλων, μικρών και μεγάλων. Από τα νιάτα μου περπατούσα και διακρινόμουν στο βάδην. Παρά την ηλικία μου, εξακολουθώ να περπατώ αρκετά χιλιόμετρα και το ίδιο συνιστώ σε όλους», δήλωσε ο 94χρονος «έφηβος», ο οποίος φρόντισε να περάσει έγκαιρα από τα γραφεία της διοργάνωσης, στο Εθνικό Καυταντζόγλειο Στάδιο και να δηλώσει συμμετοχή στη μεγάλη νυχτερινή γιορτή της 10ης Οκτωβρίου.
    «Ο κόσμος παίρνει το μήνυμα και χαίρομαι πολύ που φέτος θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη φορά. Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος είναι πλέον πολύ μεγάλη υπόθεση. Όλοι λένε γι’ αυτόν τον αγώνα, όπου βρεθώ ακούω τον κόσμο να μιλά με ενθουσιασμό. Τον θέλουν, τον αγαπούν και θα βρισκόμαστε όλοι εκεί, για να περπατήσουμε, να τρέξουμε και να χαρούμε», συμπλήρωσε ο Φώτης Πετρίδης, που ήδη μετρά τις ημέρες που απομένουν για την καθιερωμένη πλέον φθινοπωρινή αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας.
    Ο 4ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS και είναι ενταγμένος στο ελληνικό και διεθνές καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και της ΕΑΑ. Παράλληλα υποστηρίζεται από πλήθος θεσμικών φορέων, φορέων υποστήριξης και εθελοντικών φορέων, όπως αυτοί φαίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου