Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ζούγκλα» το κέντρο της Θεσσαλονίκης - Διπλοπαρκάρουν ακόμη και τα... λεωφορεία!Ζούγκλα» το κέντρο της Θεσσαλονίκης - Διπλοπαρκάρουν ακόμη και τα... λεωφορεία!
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ‘’ΣΥΜΒΑΤΟΥΣ’’ ΤΡΟΠΟΥΣ.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ
    Το απόλυτο... χάος επικρατεί στις ώρες αιχμής στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Το διπλοπαρκάρισμα αποτελεί μόνιμο και... νόμιμο φαινόμενο στις βασικές οδικές αρτηρίες της πόλης και οι  έλεγχοι μέχρι στιγμής είναι σχεδόν ανύπαρκτοι.
    Για το πρόβλημα που δημιουργείται καθημερινά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης χτες ο Γιάννης Μπουτάρης είχε συνάντηση με το Διευθυντή Τροχαίας Θεσσαλονίκης, στο Δημαρχείο και κατά τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των επίσημων ανακοινώσεων  για την επαναλειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας, συμφωνήθηκε από τις δύο πλευρές η έναρξη μιας νέας περιόδου για την  αστυνόμευση της πόλης, χωρίς καμία ανοχή στην παραβατικότητα και στη βάση στενής συνεργασίας με στόχο τον αποτελεσματικό συντονισμό. Την ίδια στιγμή όμως λίγα μέτρα μακριά από το δημαρχείο το διπλοπαρκάρισμα ακόμη των τουριστικών λεωφορείων έχει «νομιμοποιηθεί»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου