Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

45 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚO


45 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚO
    Το περιοδικό «Ενδοχώρα» τιμώντας όπως κάθε χρόνο τη θλιβερή επέτειο της εισβολής στην ελληνική μεγαλόνησο, διοργανώνει και φέτος εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα του Σωματείου «Αδούλωτη Κερύνεια», κ. Ιωάννη Σιεκέρσαββα και θέμα «Κύπρος 1974, 45 χρόνια μετά», στην αίθουσα της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, 7.30 μ.μ.
    Σας περιμένουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη των νεκρών μας, αλλά και όσων αγωνίζονται για απελευθέρωση και επιστροφή.
    Ακολουθεί κείμενο του κ. Σιεκέρσαββα
    Γιάννης Κουριαννίδης
    45ος Ιούλιος  μετά την εγκληματική Τουρκική στρατιωτική επιδρομή κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ελληνικότητας της, το 1974.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ και συνεχίζουμε τον αγώνα για απελευθέρωση  κόντρα στην κατοχή, κόντρα στα ξένα συμφέροντα τα οποία έχουν ταυτιστεί με την Τουρκική κατοχή, κόντρα στον αστήρικτο και ακατανόητο ενδοτικό ρεαλισμό των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ελλάδος με ακολουθούμενη πολιτική, της οποίας βασικός πυλώνας είναι η αποδοχή και η νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων.
    Στις 22.7.2019 δίδεται στο Σωματείο μας η ευκαιρία να αναλύσουμε και να παραθέσουμε τις θέσεις όχι Κομμάτων, αλλά του απλού Κύπριου Έλληνα πολίτη και ιδιαίτερα του εκτοπισμένου.  Το Κυπριακό  περνά σήμερα τη δυσκολότερη του καμπή με κινδύνους και συνέπειες οχι μόνο για τον Κυπριακό Ελληνισμό αλλά για τον Ελληνισμό γενικώτερα.
    Η ευκαιρία για να παραστείτε και να ενημερωθείτε και να συζητήσουμε το θέμα ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και θα είναι στη Θεσσαλονίκη.
    Ειδοποιείστε φίλους και εκπροσώπους σας  στη Θεσσαλονίκη. Θα σας περιμένουμε εκεί.
    Για το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια
    Ιωάννης Σιεκέρσαββας
    Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου