Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/7/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/7/2019)
    Είναι γνωστό σε όλους, πως ένα από τα κυριώτερα προσόντα του αρχηγού, είναι η ικανότητά του να επιλέγει τους καταλληλότερους άμεσα υφιστάμενούς του. Αυτό, για πολλούς και ( κυρίως) ιδεοβαρεμένους λόγους, ο Τσίπρας ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ. Επίσης, και ο Κ. Καραμανλής δεν το είχε, με αποτέλεσμα ένας βασικός λόγος της αποτυχίας του, να είναι οι υπουργοί του. Να δούμε, εάν ο Μητσοτάκης έχει αυτή την ικανότητα. Ο χρόνος ( που δεν είναι με το μέρος μας… ) θα το δείξει. Δεν αρκεί το να φαίνονται ικανοί, πρέπει και να είναι!
------------------------------------------------
    Λυκειάρχης πυροβόλησε με αεροβόλο. Ένα γάτο! Μπράβο, να του δώσουμε μετάλιο! Φανταστείτε σε τι ανθρώπους με αρρωστημένα ένστικτα δίνουμε την υπευθυνότητα για να διαπαιδαγωγήσουν τα παιδιά μας. Τι πρόστιμο και φυλάκιση λέμε τώρα. ΑΠΟΛΥΣΗ είναι η μόνη σωστή ποινή.
------------------------------------------------
    Αυτό για τον περιορισμό των αστυνομικών που είναι ασφάλεια σε πολιτικούς, το ακούω για πολλοστή φορά. Μέχρι τώρα, ΠΑΠΑΛΑ! Να δούμε τι θα κάνει ο Χρυσοχοϊδης. Μακάρι να εφαρμοστεί ΑΚΡΙΒΩΣ και χωρίς εξαιρέσεις!
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου