Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

1η Ελληνική Ιστορική Έκθεση Συλλεκτών!!!


1η Ελληνική Ιστορική Έκθεση Συλλεκτών!!!
    Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018 θα οργανωθεί στο προαύλιο του Πολεμικού Μουσείου/Παραρτήματος Θεσσαλονίκης η 1η Ελληνική Ιστορική Έκθεση Συλλεκτών.
    Πρόκειται για μια γιορτή της ελληνικής ιστορίας.
    Στο χώρο του προαυλίου θα εκτίθενται και θα πωλούνται ιστορικά κειμήλια και στρατιωτικά εξαρτήματα. Ο χώρος θα πλημμυρίσει με στολές, μετάλλια, ιστορικά βιβλία, εφημερίδες, καπέλα, και άλλα συλλεκτικά είδη από το 1821 έως σήμερα.
    Μεταξύ των εκθετών θα κυκλοφορούν ντυμένοι με στολές εποχής αναβιωτές που θα φωτογραφίζονται με τους επισκέπτες και θα προσφέρουν ιδιαίτερο χρώμα στην έκθεση.
    Στο χώρο του προαυλίου θα εκτίθενται στρατιωτικά οχήματα, ενώ χορευτικά συγκροτήματα από τη Μακεδονία, την Κρήτη και τον Πόντο θα παρουσιάζουν δημοτικούς χορούς. Εντός του Πολεμικού Μουσείου θα προβάλλονται μονοδιάστατες και τρισδιάστατες παραγωγές με θέματα από τη νεότερη ελληνική ιστορία, ενώ συγχρόνως θα είναι ανοιχτές όλες οι εκθέσεις του Πολεμικού Μουσείου/Παραρτήματος Θεσσαλονίκης, ενός από τα καλύτερα και μεγαλύτερα ιστορικά μουσεία της Ελλάδας. Κάθε βράδυ από τις 20.00 μέχρι τις 22.00 θα οργανώνεται swing party (ο χορός swing είναι αυτός που κυρίως χορεύτηκε για να γιορταστεί στη Μ. Βρετανία και στις ΗΠΑ, η λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου).
    Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
    Ειδικά για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τις οικογένειες και τους φίλους τους η τιμή εισόδου στην έκθεση έχει καθοριστεί στα 2 ευρώ το άτομο. Ειδική τιμή θα προσφέρεται με την επίδειξη της στρατιωτικής ταυτότητας.
    Περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ε.ε. και ε.α. να επισκεφθούν την Έκθεση. Παρακαλούμε επίσης να προβάλετε την έκθεση στην ιστοσελίδα σας, στην εφημερίδα σας και με οποιοδήποτε τρόπο εσείς κρίνετε δυνατό.
    Με την ελπίδα ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στην προβολή και παρουσίαση της έκθεσης, εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε.
Με τιμή
Ελευθέριος Φαναριώτης
Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Τηλ. 6976186116 και 6943680777

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου