Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/8/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/8/2018)
Ανδρέας
    Ακόμα ένας νεκρός για τις Ένοπλες Δυνάμεις…. Ο Επισμηναγός Νικόλαος Βασιλέίου δεν είναι πια μαζί μας. Άκόμα ένα θύμα στο βωμό του καθήκοντος, πήγε στον ουρανό. Ήταν ήρωας; Ναι, ήταν ήρωας, αφού τα αεροπλάνα του τύπου που πετούσε ξεκίνησαν να πετάνε το 1952, οι δε σχετικοί τα αποκαλούν «ιπτάμενα φέρετρα». Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Συλλυπητήρια στην γυναίκα και τα παιδιά του.
--------------------------------------------
    «Τσιμπημένα» από την ομιλία του Πινόκιο στην συνεδρίαση της ΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ:
_….στη μοναδική πολιτική δύναμη που δεν δίστασε να μπει στη φωτιά της μάχης.
Στη φωτιά της μάχης μπήκε, στην φωτιά στο Μάτι έφυγε τρέχοντας
_…αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά και την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού για τους νέους.
Πρέπει να ξαναπάω σχολείο για να μάθω τα νέα ελληνικά ( κατώτατος – υποκατώτατος – ανθυποκατώτατος)…Ζήτω η αριστερή πεδία ( δεν το έγραψα λάθος)
--------------------------------------------
    Να τος και ο «Νονός της Κρήτης», που διαμαρτύρεται και εξοργίζεται γιατί δεν θα είναι υποψήφιος «βολευτής» ( κυριολεκτικά…) στις επόμενες εκλογές! Αν και είναι γνωστός ο «βίος και πολιτεία» του στο παρελθόν….Δεν τους χρειαζόμαστε τέτοιους και πολλούς ακόμα. Φτάνει πιά!
--------------------------------------------
    Ως γνωστόν, το επιπλέον λάδι στις σαλάτες, με νόμο, πληρώνεται έξτρα. Το ΕΠΙΠΛΕΟΝ όμως, όχι το προβλεπόμενο. Γιατί, στη σαλάτα προβλέπεται λάδι, διαφορετικά είναι για τα πρόβατα. Εκεί στην Κρήτη (ίσως και αλλού) βάζουν ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΛΑΔΙ για να ζητήσει επιπλέον ο πελάτης και να τον «χαρατσώσουν» Ε’ιπαμε, στην Ελλάδα του σήμερα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ για να επιβιώσεις!
--------------------------------------------
    Μέχρι τώρα, ήξερα τις γνωστές «πεταλούδες της νύχτας». Τώρα, έμαθα και τις «πεταλούδες της ημέρας» ή και «μελισσούλες» που κινούνται σε όλο το φάσμα από δεξιά μέχρι αριστερα για καμιά υπουργική θεσούλα, για το….. βιογραφικό τους! Περισσότερα, στην «ανασχηματισθείσα» κόκκινη κυβέρνηση.  Άει στο διάολο από εδώ…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου