Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/8/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/8/2018)
Ανδρέας
    Κάποιος φίλος με ενημέρωσε, πως στην ΕΡΤ έψαχναν εναγωνίως να βρούν το σήριαλ «Πέητον πλέϊς» αλλά δεν τα κατάφεραν. Υπάρχουν υπόνοιες, ότι εκλάπη στην περίοδο που είχε κλείσει ( το γνωστό... «μαύρο»!). Έτσι, αποφασίστηκε η προβολή του σήριαλ «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι», του οποίου οι μικρές πρωταγωνίστριες είναι πλέον γιαγιάδες με εγγόνια. Ήδη δόθηκε εντολή, όπως λένε, να μεριμνήσουν για τον εκσυγχρονισμό του προγράμματος, και για το σκοπό αυτό ετοιμάζουν το «Ντάλλας», την «Δυναστεία», καθώς και τον «Μεθοριακό Σταθμό» και το «Λούνα-Πάρκ». Η πρόταση προβολής του «Άγνωστου Πολέμου» απερρίφθη μετα βδελυγμίας, ο δε προτείνων, απελύθη πάραυτα.
------------------------------------------
    Άντε και καλό πρωτάθλημα! Καλή αρχή! Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, βγήκαν κάποια συμπεράσματα. Όπως με το «μαϊμού» πέναλτυ που κέρδισε ο ΠΑΟΚ μετά την «βουτιά στη θάλασσα» του Πρίγιοβιτς. Καλή….. συνέχεια!
------------------------------------------
    Έλα μωρε τώρα…. Πώς κάνει αυτός ο Σαουδάραβας… Λίγα ψιλά του έκλεψαν! Και στο κάτω – κάτω, τι τα ήθελε μαζί του στις διακοπές; Δεν είχε πού να τα αφήσει;
------------------------------------------
    Το πρώτο που πρέπει να προσέχει και να φροντίζει μία κυβέρνηση, είναι η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! Δεν νομίζω πως αμφιβάλλει κανένας. Αυτό λοιπόν, που έπρεπε να παραμείνει αλώβητο, αυτό ακριβώς οι πρόσφατες κυβερνήσεις υποβάθμισαν! Ούτε Τούρκοι του Ερντογάν να ήταν! Και ενώ οι ίδιοι έχουν τα λεφτά και τον τρόπο να καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους, πεθαίνουν Έλληνες που έπρεπε να ζούν! Δυστυχώς, για αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ κανείς τους δεν θα πληρώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου