Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/8/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/8/2018)
Ανδρέας
    Άρχισα να καταλαβαίνω έναν από τους λόγους που οι άνθρωποι έχουν όριο ηλικίας στην εργασία. Πέρα από τις φυσικές και πνευματικές ικανότητες, που αντικειμενικά, μειώνονται. Όσο περνάει ο καιρός, ο άνθρωπος συνειδητοποιεί ότι όσο και να δουλέψει, όσο και να προσπαθήσει, δεν πρόκειται ουσιαστικά να καταφέρει τίποτα. Μπορεί να βελτιώσει κάπως την οικονομική του κατάσταση, αλλά αυτό είναι όλο κι’ όλο! Όλα τα άλλα, είναι μάταια! Το θέμα, δεν είναι πεσιμιστικό, αλλά αντικειμενικό.
-----------------------------------------
    Άλλη μια «κεραυνοβόλα» σκέψη μου ήρθε! Ότι ο «Ρουβίκωνας» κάνει κοινωνικό έργο! Γιατί; Μα, όταν ανα πάσα στιγμή, ανεμπόδιστος, μπορεί να κάνει οπουδήποτε ζημιές και καταστροφές, αναγκάζει όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς να προσλάβουν επιπλέον προσωπικό ασφαλείας  ( αστυνομικοί, φύλακες κτλ ) για την προστασία τους. Επομένως, ο «Ρουβίκωνας» συν τοις άλλοις, έχει και σαν σκοπό την μείωση της ανεργίας!
-----------------------------------------
    Για το Φλώρο τώρα. Εντάξει, λένε οι δικαστές πως τον απελευθέρωσαν με βάση νόμο του ΣΥΡΙΖΑ ( 2015) που το προβλέπει εάν έχει εκτίσει το 1/5 της ποινής και έχει αναπηρία πάνω από 65%. Και την «αναπηρία» την εξασφάλισε με κάποιους τρόπους. Το 1/5 όμως των 21 ετών, είναι 4 χρόνια και κάτι ψιλά…   Πότε πρόλαβε να το κάνει; Τελικά, ποιος «δουλεύει» ποιόν;;;;;
-----------------------------------------
    Ζήτησε δώρο γάμου 1.300 ευρώ από κάθε καλεσμένο;;;;; Αυνάνες έψαχνε; Έ, δεν βρήκε! Λογικό ήταν. Το καλό ήταν, πως ο γάμος ματαιώθηκε, και γλύτωσε ο γαμπρός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου