Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (31/8/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (31/8/2018)
Ανδρέας
    Όταν πριν από μέρες είχε «σκάσει μύτη» η είδηση πως το Μεταφορών σχεδιάζει διάφορα για τα αυτοκίνητα και τα ΚΤΕΟ, με σκοπό να «πιάσει» αυτούς που γυρνούν πίσω τα χιλιόμετρα, εάν θυμάστε, σας είχα γράψει πως αυτό τελικά δεν θα γίνει, αφού ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Κάτι παραπάνω ξέρω πάνω σε αυτό το θέμα…. Τώρα, φαίνεται τι κατάλαβε το υπουργείο και έκανε τροποποίηση. Τουλάχιστον, γλύτωσε τον χαρακτηρισμό του ηλιθίου!
------------------------------------------
    Χαμός γίνεται στα… σόσιαλ μήντια για τις … γκόμενες, προσωρινές και μόνιμες, φρέσκες και σιτεμένες, που ο Πινόκιο υπουργοποίησε! Έ, δεν έχουν άδικο όσοι τον «κράζουν». Κυβέρνηση φτιάχνει, όχι παρέα για πικ-νικ….
------------------------------------------
    Άρτον και θεάματα… Αυτά έδιναν στην Αρχαία Ρώμη στο λαό, για να τους αφήνει ήσυχους! Έτσι και τώρα, μπορεί ακόμα να μην έχουμε ανάγκη ( όχι όλοι ) να μας μοιράσουν «άρτον», όμως «θεάματα» δόξα τω Θεώ μας δίνουν, από τη ΔΕΘ, και μάλιστα «στην κούτρα». Αυτό που δεν ξέρουμε, είναι το πόσο θα πληρωθούν όλοι οι καλλιτέχνες και οι… συμπαρομαρτούντες για τις εμφανίσεις τους. Πάλι ευκαιρία για «λαμογιές»! Γιατί είμαι καχύποπτος; Γιατί όποιος καεί από το κουρκούτι, δεν φυσάει μόνο το γιαούρτι, αλλά και το… παγωτό!
------------------------------------------
    Αυτά με την μη μείωση των συντάξεων και την εξυπηρέτηση όλων των παιδιών σε παιδικούς σταθμούς, δεν τα λαμβάνω υπόψη. Γιατί με βάση την γνωστή τακτική των Συριζαίων, υπόσχονται πράγματα που ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ πως δεν θα γίνουν! Έχει το DNA τους όλων, κάτι απο Πινόκιο, κάτι από Μυγχάουζεν , κάτι από Στάλιν και κάτι από Βελουχιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου