Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/8/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/8/2018)
Ανδρέας
    Το «πώς το λένε αυτό», θα το πείτε εσείς. Βάζεις μία κυρα-απαυτίτσα πρόεδρο μιας ΔΕΥΑ πόλεως. Στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ, αποφασίζεται μείωση της αμοιβής της κατά 50% ( από 1.700 σε 850 το μήνα ) και η ίδια συμφωνεί, προσυπογράφει και εγκρίνει την μείωση. Μετά από 17 μήνες, η ίδια κυρα-απαυτίτσα, διατηρώντας τη θέση της, κάνει μήνυση στον οργανισμό που η ίδια διοικεί, ζητώντας να πληρωθεί αναδρομικά προς 1.700 ευρώ το μήνα, από τότε που ανέλαβε! Με άλλα λόγια, μηνύει τον εαυτό της για απόφαση που η ίδια πήρε!!!!! Μου φαίνεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ! Τι άλλο να πώ εκτός από το γνωστό τραγουδάκι:
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα,
για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς,
μα θά 'ρθει κάποτε η ώρα
και δε θα ξέρεις που χρωστάς.
-------------------------------------------
    Πρώτο «φάουλ»: Τι σημαίνει στην Ελληνική γλώσσα το…. SMOKE FREE ΔΕΘ ; Και εδώ τα εγγλέζικα; Δεν μπορούν να το περιγράψουν στα Ελληνικά;
    Δεύτερο «φάουλ»: Περιμένουν αυτή η καμπάνια που ουσιαστικά δεν διαφοροποιεί τίποτα, να έχει αποτέλεσμα; Ή μήπως είναι μόνο για το «θεαθείναι»; Αφού στους κλειστούς χώρους απαγορεύεται το κάπνισμα, και στους ανοικτούς επιτρέπεται. Θα κάνουν ειδικούς χώρους καπνιστών εκεί που ούτως ή άλλως επιτρέπεται το κάπνισμα; Τι να τους πώ τους ανθρώπους…..
-------------------------------------------
    Φαίνεται πως η ρωσική ομάδα, βρήκε τον τρόπο να… «πετάει» στο γήπεδο! Έκανε φανέλες με την απεικόνιση χαλιού ( πιθανόν… ιπτάμενου από το Ισπαχάν ή την Σαμαρακάνδη) γιατί είναι το  γουρι της. Άντε, και καλες… πτήσεις!
-------------------------------------------
    Δηλαδή, έπρεπε να το πούν οι ίδιοι οι Αμερικάνοι στην αφέλειά τους, πως πίεσαν για την υπογραφή της κατάπτυστης «συμφωνίας των Πρεσπών»; Είμαστε τόσο χαζοί και δεν το καταλάβαμε από την αρχή; Ή μήπως πιστέψαμε τον Πινόκιο;
-------------------------------------------
     «Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν» για το περιβόητο… επίδομα των 6 – 10 ευρώ το μήνα που δίνει η Κυπριακή Κυβέρνηση σε όσους πολέμησαν το 1974, και αυτό υπο προϋποθέσεις! Το γελοίο της υποθέσεως, είναι πως υπάρχουν κάποιοι που το… διεκδικούν!!!! Εντάξει, δυό πακέτα τσιγάρα το μήνα είναι…. Και άμα βρείς και λαθραία….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου