Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/8/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/8/2018)
Ανδρέας
    Έσβυσε η φωνή μιας ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ, ίσως της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ τραγουδίστριας της τελευταίας 50ετίας. Η Αρέθα Φράγκλιν, δεν είναι πια μαζί μας. Πήγε να κάνει πιο πλούσια , να γίνει το αστέρι της χορωδίας του ουρανού, κοντά στον Πρίσλευ, τον Σινάτρα και τόσους άλλους. Έφυγε μεν, αλλά τα τραγούδια της θα μείνουν αξέχαστα και σημείο αναφοράς. Κάποτε, όλοι φεύγουν. Το έργο τους όμως, μένει αιώνια… Καλό ταξίδι, Αρέθα.
-----------------------------------------------
    Από ότι φαίνεται, στο Βόρειο Αιγαίο γίνεται…. «της που@@@ας το κάγκελο» με τους τούρκους ψαράδες. Θα περίμενα μια πιο δυναμική αντιμετώπιση, εφόσον μπαίνουν στα χωρικά μας ύδατα. Αυτή η «τακτική κατευνασμού» ή «τακτική μη προκλήσεων», έχει γίνει καραμέλα στα στόματα των υπευθύνων. Μήπως και οι ψαράδες μας πρέπει να έχουν τίποτα…. «απαγορευμένα» για να απαντήσουν καταλλήλως; Δεν είμαι υπέρ της βίας, αλλά υπέρ της επιβολής ισοδυνάμων αντιποίνων, και λίγο παραπάνω!
-----------------------------------------------
    Μην απορείτε για το ότι η Ευρώπη γέμισε τζιχανιστές. Βλέπετε την αντιμετώπιση τους στην Γερμανία. Παρόμοια είναι και στα υπόλοιπα «ψυχοπονιάρικα» κράτη. Εάν ο συγκεκριμένος τζιχανιστής ανατινάξει την Πύλη του Βραδεμβούργου π.χ. και σκοτώσει και κάποιες δεκάδες γερμανούς, ποιος θα φταίει;;;;;;; Η… χώρα εισόδου; Φαίνεται καθαρά πως πάνε γυρεύοντας!
-----------------------------------------------
    Έχουμε πλέον και την «θεωρία της κούφιας Γής»! Θαυμάσια θεωρία, με ενθουσιώδη υποδοχή από την… «συνομοταξία των κούφιων κεφαλιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου