Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Φοροδιαφυγή που βγάζει… μάτια: Διπλά βιβλία και «λουκέτα» στη Μύκονο


Φοροδιαφυγή που βγάζει… μάτια: Διπλά βιβλία και «λουκέτα» στη Μύκονο
    Δεν βάζουν μυαλό εκεί στη Μύκονο, αφού παρά τις «καμπάνες» και την εγγραφή τους στα «μαύρα» κατάστιχα της εφορίας, δεν διστάζουν να κρατούν ακόμα και… διπλά βιβλία στα πιο high class στέκια του νησιού.
    Οι Ράμπο της «Τρίαινας» στην πρώτη τους έφοδο έσπειραν τον πανικό, καθώς δεν άφησαν σε χλωρό κλαρί ούτε καν τα… πλυντήρια του νησιού. Ωστόσο, όπως φαίνεται, το μάθημα δεν έγινε πάθημα και κατά την αιφνιδιαστική επιστροφή των ελεγκτών της ΑΑΔΕ, τα λαβράκια ήταν αρκούντως εντυπωσιακά.
    Για μια ακόμα φορά, η «Τρίαινα» χτύπησε στο πασίγνωστο Nammos Mall, όπου στεγάζονται πολλά και πανάκριβα καταστήματα. Στην «τσιμπίδα» πιάστηκε πολύ γνωστό κατάστημα οπτικών ειδών, που όπως αποδείχθηκε κρατούσε διπλά λογιστικά βιβλία.
    Ο έλεγχος έδειξε ότι από τον Ιούνιο, που ξεκίνησε η λειτουργία του, ως σήμερα, είχε αποκρύψει τζίρο 150.000 ευρώ και οι «καμπάνες» έχουν αρχίσει να ηχούν πένθιμα. Πέρα από το «λουκέτο», ο έλεγχος θα επεκταθεί και στο κατάστημα της Αθήνας για τα περαιτέρω.
    Φοροδιαφυγή έχει φυσικά και η νύχτα της Μυκόνου. Το νέο θύμα της «Τρίαινας» είναι πασίγνωστο club στην πλατεία Αγίας Κυριακής, όπου τα πάρτι του έχουν αφήσει εποχή.
    Δημόσιες σχέσεις στο club κάνει ο γνωστός Λάκης Γαβαλάς, αλλά αυτό δεν αποθάρρυνε τους εφοριακούς, που έβαλαν «λουκέτο», καθώς δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις σε τουλάχιστον 35 παρέες.

1 σχόλιο:

  1. Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΧ.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΛΠ.ΕΚΤΙΜΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΣ.ΕΚ.ΕΥΡΩ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ .ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ 5000 Ή 10.000 ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΡΓΑ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ Ή ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΣΙΡΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΟΙΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΦΕΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΜΟΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 1.000 ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΩΝ 150.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ , ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ.ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ,ΘΥΜΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟ 1950 ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΛΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΝΤΑΣ ,ΑΝ ΕΚΟΒΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ 10.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ,Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΟΡΒΑΝΑΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΔΙΣ.ΕΚ.ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ,ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΥΝ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΔΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ,ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ. Ν.ΝΑΟΥΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή