Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Παραδοχή από τον γγ του υπ. Εργασίας: 35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών!


Παραδοχή από τον γγ του υπ. Εργασίας: 35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών!
http://thessbomb.blogspot.com/
    «Δεν θα μπουν όλα τα παιδιά, διότι δεν έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε ακόμα την υποδομή», αναφέρει ο Δημήτρης Καρέλας
    Την ώρα που τα κυβερνητικά στελέχη δεσμεύονταν το προηγούμενο διάστημα ότι κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικών σταθμών, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Δημήτρης Καρέλας, προχώρησε στην παραδοχή ότι περίπου 35.000 παιδιά την φετινή χρονιά, δεν έχουν θέση σε παιδικούς σταθμούς.
    Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο κ. Καρέλας, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, έντεχνα μπερδεύει ακόμα περισσότερο του χιλιάδες γονείς που αγωνιούν για το εάν θα έχουν μια θέση για τα παιδιά τους σε κάποιο παιδικό σταθμό.
    Αρχικά ο κ. Καρέλας δεσμεύεται ότι δεν θα μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικών, ενώ στη συνέχεια παραδέχεται ότι περίπου 35.000 παιδιά την φετινή χρονιά δεν θα έχουν θέση σε παιδικούς σταθμούς!
    «
Έχουν μείνει 30.000 με 35.000 παιδιά εκτός παιδικών. Δεν θα μπουν όλα τα παιδιά, διότι δεν έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε ακόμα την υποδομή. Πρέπει να φτιάξουμε σταθμούς, πέρσι έμειναν 10.000 με 15.000 παιδιά εκτός», παραδέχεται και συμπληρώνει ότι «η δικιά μας βούληση είναι, όσο το δυνατόν γρηγορότερα να φτάσουμε τους 5.000 σταθμούς από τους 3.000 που έχουμε σήμερα».
    «
Το Σεπτέμβρη κάποια Voucher που δεν θα χρησιμοποιηθούν θα δοθούν σε εκείνους που έμειναν από έξω», ανέφερε ο Δημήτρης Καρέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου