Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Κόλαση σε καφετέρια με τη σερβιτόρα απέναντι σε απατημένη σύζυγο!


Κόλαση σε καφετέρια με τη σερβιτόρα απέναντι σε απατημένη σύζυγο!
lamianow.gr
    Δεν πίστευαν στα μάτια τους θαμώνες και περαστικοί με τα όσα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης (14-06-2018) σε κεντρική καφετέρια στη Λαμία. Ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα της πόλης επεισόδιο έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια αποσβολωμένων πελατών αλλά και περαστικών που έτυχε να περνούν από το σημείο.
    Όλα ξεκίνησαν όταν μια μεσήλικη κυρία μπήκε στο εσωτερικό της καφετέριας κατευθυνόμενη προς το μέρος μιας νεαρής εντυπωσιακής -
εμφανισιακά- σερβιτόρας. Κανείς αρχικά δεν αντιλήφθηκε τι θα επακολουθούσε, όμως η συνέχεια άφησε άφωνους τους πάντες. Σύμφωνα με τα όσα ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν από στόμα σε στόμα και να γίνονται θέμα συζήτησης από πελάτες που ήταν παρόντες, η μαινόμενη σύζυγος πλησίασε τη νεαρή σερβιτόρα και την ρώτησε το όνομα της.
Λαμία: Η έκρηξη της συζύγου στην σερβιτόρα
    Μόλις «τσέκαρε» αυτό που φοβόταν έγινε ταύρος εν υαλοπωλείο! Βούτηξε από τα μαλλιά τη νεαρή σερβιτόρα λέγοντας της χαρακτηριστικά: «
Τον άντρα μου βρήκες ρε π… Τρία παιδιά έχει δεν το ήξερες; Μου διέλυσες το σπίτι παλιο….»! Η νεαρή σερβιτόρα (άγνωστο αν είναι η πέτρα του σκανδάλου) μέσα σε όλο τον χαμό ψέλλιζε: «Κάποιος λάθος θα κάνετε. Τι είναι αυτά που λέτε σας παρακαλώ».
Στην καφετέρια η αστυνομία για το επεισόδιο
    Μετά το αρχικό σοκ οι άνθρωποι της καφετέριας, με κάποιους εκ των πελατών, χώρισαν τις δύο γυναίκες μέσα σε ένα μίνι-πανικό βγάζοντας τη σύζυγο από το εσωτερικό της καφετέριας στο δρόμο.
    Στο σημείο κλήθηκε και η ομάδα ΔΙΑΣ απομακρύνοντας την σύζυγο που φώναζε «γαλλικά» στην νεαρή σερβιτόρα για την ίδια και τον σύζυγο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου