Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Ληστής με… συγκεκριμένες απαιτήσεις μπήκε σε τράπεζα της Θεσσαλονίκης.Ληστής με… συγκεκριμένες απαιτήσεις μπήκε σε τράπεζα της Θεσσαλονίκης.
Δύο βασανιστικά ερωτήματα.
Πρώτον. Το τσεκούρι τι το ήθελε, αφού είχε πιστόλι;
Δεύτερον. Θα επιστρέψει τα 500 ευρώ «ρέστα» αφού ήθελε μόνο 3.000 ;
    Ληστής εισέβαλε σε τράπεζα της Θεσσαλονίκης και ζήτησε από τον ταμία συγκεκριμένο ποσό -3.000 ευρώ.  Απειλώντας με πιστόλι, αλλά και με ένα μικρό τσεκούρι, έφυγε με περισσότερα χρήματα στον σάκο του και εξαφανίστηκε.
    Η ληστεία έγινε χθες στις 8.25 το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας της οδού Εθνικής Αντίστασης στην Καλαμαριά. Ο ληστής, σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται πως πληροφορήθηκε ότι το τελευταίο διήμερο είχε χαλάσει η πόρτα ασφαλείας του υποκαταστήματος. Μπήκε μέσα έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με κράνος και προέταξε τόσο το πιστόλι όσο και το μικρό τσεκούρι.
    Βάλε στη σακούλα 3.000 ευρώ”, είπε στον υπάλληλο του ταμείου, σύμφωνα με τις καταθέσεις που συγκέντρωσε η αστυνομία. Ωστόσο, από την ταραχή του υπαλλήλου στη σακούλα τοποθετήθηκαν περίπου 3.500 ευρώ και ο άγνωστος ληστής έφυγε με περισσότερα χρήματα απ’ όσα ζητούσε. Χωρίς να γίνει αντιληπτός εξαφανίστηκε και πλέον η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου