Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Δυσφήμηση παλαιάς κοπής και… ο “σκυλοπνίχτης” στη γραμμή Καβάλας-Πρίνου!



Δυσφήμηση παλαιάς κοπής και… ο “σκυλοπνίχτης” στη γραμμή Καβάλας-Πρίνου!
     «Τα ποσά που δαπανώνται ασύστολα για εκδηλώσεις, συλλόγους, μπάνερ και προβολή παλαιάς κοπής, είναι, πλέον, θέμα σοβαρό και ο Δήμος έχει μπαγιόκο και το εξανεμίζει σε κορδέλες…», έγραψε καρντάσι σε τοπική εφημερίδα.
    Στη διπλανή σελίδα της ίδιας εφημερίδας, ένα άλλο καρντάσι έγραψε: «Είναι σημαντική η διοργάνωση του cosmopolis, όπως άλλωστε και κάθε μεγάλη διοργάνωση, για την πόλη (σ.σ. της Καβάλας) κι ας κοστίζει… Είναι διαφήμιση για την πόλη μας και το τουριστικό μας προϊόν». Με μία λέξη: σχιζοφρένεια! Που να «σφίξει» κι άλλο η ζέστη! Θα σαλτάρω καρντάσια
    Κι αν το cosmopolis είναι διαφήμιση για την Καβάλα και το τουριστικό της προϊόν της, οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βασιλούδη, προέδρου των καφεζυθοπωλών Νομού Καβάλας, σε άλλη τοπική εφημερίδα, για τον «σκυλοπνίχτη» που λέγεται «Νικητής», δηλαδή το φέρι μπόουτ που κάνει δρομολόγια στη γραμμή Καβάλα-Πρίνος, είναι μεγάλη δυσφήμηση, καρντάσια κι ενώ πλησιάζουμε στο «πικ» (την κορύφωση) της τουριστικής κίνησης.
    Με το συμπάθιο πρόεδρε, αλλά δεν βοηθάς λέγοντας τέτοια πράγματα, τα οποία εκτός από τους Καβαλιώτες και τους Θασίους, τυχόν να διαβάσουν κι άλλοι, που είναι πιθανοί επισκέπτες της Καβάλας και της Θάσου. Αν ήσουν ξένος και διάβαζες ότι: «Τώρα χρειάζεσαι μιάμιση ώρα να πας στην Καβάλα και μιάμιση να γυρίσεις κι όταν μπαίνεις στο «Νικητής» λες: «θα φτάσω, ή θα μείνω στη μέση και θα έρθει κανένα άλλο μέσο να με πάρει (σ.σ. μία ανεμότρατα, όπως αναφέρεις παρακάτω);», θα επέλεγες το λιμάνι της Καβάλας, για να ταξιδέψεις προς τη Θάσο; Όχι, φυσικά. Θα προτιμούσες να κάνεις μερικά χιλιόμετρα μέχρι την Κεραμωτή και να ταξιδέψεις με ένα αμφίπλωρο μέχρι το νησί.
    Το απίστευτο είναι, ότι οι δηλώσεις αυτές έγιναν και πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα! Με μία λέξη, καρντάσια: Σχιζοφρένεια! Η επιστήμη «σηκώνει τα χέρια ψηλά», για το μυαλό που κουβαλούν μερικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου