Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Έφτιαχναν κουλούρια με χασισοβούτυρο στη Θεσσαλονίκη.



Έφτιαχναν κουλούρια με χασισοβούτυρο στη Θεσσαλονίκη.
Να δούμε, τι άλλο θα δούμε !
Του Κώστα Καντούρη kantouris@hotmail.com
    Κουλούρια φτιαγμένα με βούτυρο εμποτισμένο με… χασίς. Απίστευτη συνταγή για να κάνουν χρήση ναρκωτικών βρήκε νεαρός, που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης και εμπόριο χασίς. Στο σπίτι του βρέθηκε βούτυρο, το οποίο ανακάτευε με χασίς, για να φτιάξει κουλούρια.
    Τα χασισοκούλουρα Θεσσαλονίκης παρασκευάζονταν στην περιοχή της Τούμπας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών ανατολικής Θεσσαλονίκης έκαναν έφοδο στο σπίτι του 27χρονου που συνελήφθη και βρήκαν πλήρη εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας χασίς.
    Μέσα στο σπίτι βρέθηκε ποσότητα 866,1 γραμμαρίων χασίς σε φούντα, αλλά και 636 γραμμάρια χασίς που είχαν αναμειχθεί με βούτυρο. Η ανάμειξη γίνεται με ειδική συσκευασία, που επιτρέπει στο βούτυρο να απορροφήσει τις ουσίες του χασίς. Στη συνέχεια με το βούτυρο αυτό παρασκευάζουν κουλούρια, σύμφωνα με την αστυνομία. Από το σπίτι κατασχέθηκαν ακόμη επτά δενδρύλλια κάνναβης και σκεύη με υπολείμματα χασισέλαιου.
    Και στο παρελθόν, πριν περίπου έναν χρόνο, είχαν βρεθεί στη Θεσσαλονίκη κουλούρια που είχαν παρασκευαστεί με βούτυρο που είχε αναμειχθεί με χασίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου