Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Κάθισε πάνω σε όπλο και πυροβόλησε τα γεννητικά του όργανα.



Κάθισε πάνω σε όπλο και πυροβόλησε τα γεννητικά του όργανα.
    Μια σφαίρα διαπέρασε τα γεννητικά όργανα του Cedric Jelks μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό του και κάθισε. Το όπλο είχε αφεθεί στο κάθισμα και εκπυρσοκρότησε μόλις ο 38χρονος το ακούμπησε με τα οπίσθιά του.
    Η αστυνομία στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα ερευνά το περιστατικό και κυρίως το γιατί ένα γεμάτο όπλο είχε αφεθεί στη συγκεκριμένη θέση.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mirror, ο Jelks μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο αλλά δεν είναι σαφές αν και τι μπόρεσαν να σώσουν οι γιατροί από τον ανδρισμό του.
    Ο 38χρονος ήταν ωστόσο σε θέση να περιγράψει πώς συνέβη ο φρικτός τραυματισμός του, και είπε πως το όπλο είχε αφεθεί στο κάθισμα του οδηγού και εκπυρσοκρότησε μόλις κάθισε πάνω του.
    Στο νοσοκομείο τον μετέφερε η 25χρονη Shanekia Roberts, η οποία είπε στην αστυνομία πως μπήκε στο σπίτι της πανικόβλητος και κατευθύνθηκε κατευθείαν στο μπάνιο. Εκείνη τον ακολούθησε και είδε πως είχε ένα τραύμα στο πέος του.
    Τον μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο όπου ο άνδρας μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο.
    Στη συνέχεια κλήθηκε στο νοσοκομείο και η αστυνομία, επειδή το τραύμα προερχόταν από όπλο.
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι πιθανό ο 38χρονος να αντιμετωπίσει κατηγορίες για οπλοκατοχή, επειδή είχε προηγούμενη καταδίκη για άλλο αδίκημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου