Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Οπλίτες τέλος για το μάζεμα των σερβίτσιων στο ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς.Οπλίτες τέλος για το μάζεμα των σερβίτσιων στο ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς.
http://kranosgr.blogspot.gr/
    Την υποχρέωση να μαζεύουν τα σερβίτσια με το φαγητό και να τα επιστρέφουν σε χώρο των μαγειρείων έχουν από φέτος οι δικαιούχοι παραθεριστές και επισκέπτες του ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς, που σιτίζονται στα εστιατόρια.
    Μέχρι σήμερα, αυτό που ισχύει σε όλα τα στρατιωτικά θέρετρα, είναι ότι οι δικαιούχοι πλην ανωτάτων παίρνουν μόνοι τους το φαγητό (self-service) και στο τέλος, εφόσον αποχωρήσουν, αναλαμβάνουν οπλίτες που είναι αποσπασμένοι στη δύναμη του ΚΑΑΥ ή υπηρετούν τη θητεία τους εκεί να μαζέψουν τα σερβίτσια.
    Στη Λεπτοκαρυά από φέτος αυτό δεν ισχύει και με εντολή της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας που έχει και την ευθύνη συντήρησης του ΚΑΑΥ, όσοι σιτίζονται στα εστιατόρια μεσημέρι ή βράδυ θα πρέπει να μαζέψουν και τα χρησιμοποιημένα σκεύη τους.
    Πρόκειται για ένα μέτρο που μόνο θετικά σχόλια απέσπασε από παραθεριστές και επισκέπτες που συνομίλησαν στο ΚΑΑΥ με το kranosgr. Όσο για τους οπλίτες δεν το συζητάμε, λιγότερη ''αγγαρεία'' κατά τη διάρκεια του δύσκολου 24ωρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου