Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ αύξων αριθμός 97ΚΟΜΙΞ
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
    Θέλοντας να ξυπνήσω τις αναμνήσεις και το παιδί που κρύβεται μέσα σε όλους, κάθε εβδομάδα, θα βάζω ένα τεύχος από την έκδοση ‘’ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ’’ ( ή ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ όπως τα λέγαμε πιτσιρικάδες ), από την προσωπική μου συλλογή, για να αναπολήσουν τις μέρες που τρέχαμε στο περίπτερο την ημέρα κυκλοφορίας του. Έκανε μόνο 3 δραχμές.
    Η ποιότητα του τεύχους, είναι ανάλογη του χρόνου και της καταστάσεως, αφού η αρχή τους έγινε την δεκαετία του ’50. ( 1954)
    Σε όσους αρέσουν τα ΚΟΜΙΞ και τα παλαιά περιοδικά γενικώς, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.mycomics.gr/ και την Σεντούκι.
    Σήμερα, σας έχω το τεύχος «ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ α/α 97».  . Τομ και Τζέρρυ, με όλο το οπλοστάσιο αστέρων της Metro Goldwyn Mayer. Τομ και Τζέρρυ σε μια καταπληκτική 10σέλιδη ιστορία των Χάνα και Μπαμπέρα: "Μεγάλοι ακροβάτες". Μια αστεία ιστορία με τον περήφανο πατέρα Σπάικ και το κουτάβι Τάικ. Αυθεντικά στριπάκια Ντρούπι του Τεξ Έιβερι. Μια ολοσέλιδη ιστορία με τα πιθηκάκια Φλιπ και Ντιπ και ο Μπάρνυ Μπίαρ με τα ανίψια του Φούζυ και Γούζυ
    Ελπίζω και οι μικρότεροι να τα ευχαριστηθούν. Σίγουρα, είναι καλύτερα από τις πολιτικές αναλύσεις.    Πατήστε στο λίνκ  http://andremelez.blogspot.gr/   και γυρίστε νοερά 55 – 60 χρόνια πίσω……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου