Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΥΠΟΘΕΣΗ «ΠΑΤΣΙΦΙΚΟ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2017»



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΥΠΟΘΕΣΗ «ΠΑΤΣΙΦΙΚΟ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ  2017»
Ανδρέας
     Δυστυχώς, φτάσαμε σε χειρότερη κατάσταση από τότε που ο Τρικούπης είπε: «Δυστυχώς επτωχέυσαμεν…». Η «Υπόθεση Γεωργίου» θυμίζει την «Υπόθεση Πατσίφικο» και τα «Παρκερικά» του 1850, οπότε οι τότε «σύμμαχοί» μας , μας ξεφτέλισαν έτσι, επειδή το ήθελαν! Διαβάστε την ιστορία και θα καταλάβετε.
    Σήμερα, γίνεται το εξής παρανοϊκό για την λογική.
    Το 2010  ενώ είναι υπάλληλος του ΔΝΤ, ορίζεται ως επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ για υπολογισμό των ελλειμμάτων ( μεταξύ άλλων  ) του ΑΕΠ, κατ’ εντολή της Eurostat.
    Ο κ. Γεωργίου διαπιστώνει μόνος του και αναφέρει, έλλειμμα 15% περίπου, και όχι 4-5% όπως μέχρι τότε είχε υπολογίσει η προηγούμενη δκση της ΕΛΣΤΑΤ.
    Η τότε κυβέρνηση, αποδέχεται το ποσοστό, και θεωρεί υποχρέωσή της να προβεί σε δανεισμό από το ΔΝΤ, με το διαβόητο «Μνημόνιο». Πράγμα που είχε συμφωνήσει από πρίν.
    Με την πάροδο του χρόνου και με έρευνες, διαπιστώνεται ότι τα στοιχεία του κ.Γεωργίου ήταν «χαλκευμένα» με σκοπό την αίτηση δανείου από το ΔΝΤ, του οποίου ήταν υπάλληλος.
    Γίνονται αναφορές, καταγγελίες, αγωγές, μηνύσεις και όλα τα σχετικά, εναντίον του κ. Γεωργίου ο οποίος σημειωτέον ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ καθόρισε το έλλειμμα, εν αγνοία του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ.

    Με εισαγγελικές εντολές, αρχίζει δικαστική μάχη και δίωξη του κ. Γεωργίου για αυτά που τον κατηγορούν.
    Από τα στοιχεία, φαίνεται ότι οι καταγγέλοντες έχουν δίκιο, και επίκειται καταδίκη του κ. Γεωργίου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.
    Μετά από υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις, προ μηνός περίπου, εγκρίνεται η εκταμίευση της «δόσης» μας, ύψους 7,2 δις ευρώ. Μέσα στους όρους της εκταμίευσης όμως, οι τοκογλύφοι μας ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ και την πληρωμή των δικηγόρων του, όποιοι και εάν είναι, όποια και να είναι η αμοιβή τους, από το Ελληνικό Κράτος, δηλαδή από εσένα που διαβάζεις και εμένα που γράφω!
    Εάν αυτό δεν είναι παρέμβαση στα εσωτερικά του κράτους, και δεν είναι νέα «Υπόθεση Πατσίφικο», τι άλλο μπορεί να είναι;
    Η κυβέρνηση περνάει στην βουλη τροπολογία σύμφωνα με την ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ κτλ, η οποία φυσικά και εγκρίνεται από αυτόυς που υπογράφουν μεν, κλαίνε για την υπογραφή τους δε.
    Η δικαστική διαδικασία, παρά το απαλλακτικό βούλευμα για τον κ. Γεωργίου, συνεχίζεται, με παραγγελία της εισαγγελέως.
    Η νομική αρχισύμβουλος του πρωθυπουργού, τέως προεδρίνα του Αρείου Πάγου, επισκέπτεται την εισαγγελέα για να συζητήσουν . Προφανώς, δεν πήγε για καφεδάκι….
    Και η δίκη συνεχίζεται τέλος του μηνός.
    Είναι ή δεν είναι η απόλυτη ξεφτίλα της Ελλάδος αυτή η νέα «Υπόθεση Πατσίφικο-Γεωργίου»; Δεν χρειάζονται πλέον κανονιοφόροι, τα ευρώ κάνουν την ίδια δουλειά !
    Δεν είμαι προφήτης, αλλά πιστεύω πως ο κ.Γεωργίου θα βγεί «λάδι» από όλη την υπόθεση, αν και είμαι πλέον πεπεισμένος, από την όλη διαδικασία, ότι ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ, εκτελών «διατεταγμένη υπηρεσία» απο το ΔΝΤ, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία πλαστών προϋποθέσεων που οδήγησαν στα «Μνημόνια».
    ΚΑΙ ο κ. Γεωργίου θα αθωωθεί δια βουλεύματος και πάλι, ΚΑΙ εμείς θα πληρώσουμε τα έξοδά του. Ίσως μάλιστα, αναγκασθεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να του ζητήσει συγγνώμη για την… ταλαιπωρία !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου