Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Μείνετε Ευρώπη, λοιπόν!



Μείνετε Ευρώπη, λοιπόν!
Του Μιχάλη Τζανάκη
    Οι «μάσκες» πέφτουν για όλους και όλα. Οι ψευδαισθήσεις των ευρωλιγούρηδων διαψεύδονται, αφού επιβεβαιώθηκαν οι φωνές εκείνες που έκαναν λόγο για τον απόλυτο ευρω-ολοκληρωτισμό, που μπορεί να μην έχει μελανοχίτωνες και σβάστικες, ή έστω σταλινικά κατάλοιπα, αλλά διαθέτει αρκετούς φασίζοντες και πολιτικά  παράφρονες. Η πρόσφατη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου που μεταδόθηκε απ’ την Ελληνική τηλεόραση κατέδειξε το επίπεδο της ιδεολογικής κατάρτισης των νέο-Ευρωπαίων που δεν στερούνται σε ταλέντο ολοκληρωτισμού από τους πολιτικούς πρόγονούς τους.
     Επειδή οι πολιτικοί ετούτες τις ημέρες δυσκολεύονται να εκφραστούν μην τυχόν και χαλάσει η συμφωνία και για να μην κατακεραυνώνομε διαρκώς τους δικούς μας πολιτικάντηδες αφήνοντας στο απυρόβλητο τους ομότεχνους τους Ευρωπαίους. Λοιπόν η αντίληψη που αποκομίζει μεγάλο μέρος της κοινωνίας είναι ότι είναι απολύτως ΑΘΛΙΟΙ!
   Το μεγάλο πρόβλημα για τους Ευρωλακέδες είναι ότι στο πλαίσιο της αστικής δημοκρατίας, κάποιες φορές προκύπτουν κάποιες «παραφωνίες». Οι εκλογές της Ελλάδος ανέδειξαν στην κυβέρνηση ανεπιθύμητους για τους Ευρωπαίους εκπροσώπους. Οι άνθρωποι κατά βάθος είναι φασίστες. Δεν ανέχονται το «διαφορετικό», γιατί όπως κάθε γνήσιος ρατσιστής, το κάθε «διαφορετικό» τους τρομάζει!
    Τα «τεχνικά» ζητήματα ή προβλήματα είναι το «άλλοθί» τους. Δεν οργίζονται για την «ασυνέπεια» της χώρας, αλλά γιατί στη θέση των εν Ελλάδι υπαλλήλων τους βρέθηκαν άλλοι, που άσχετα με τις ικανότητες, τις προθέσεις ή το πολιτικό τους εκτόπισμα δεν έχουν την «Ευρωπαϊκή» διαπίστευση της Γερμανοκρατίας!

    Πρέπει να είναι κάποιος εντελώς αφελής ή κομματόσκυλο για να μη βλέπει πως η σημερινή Ευρώπη βγάζει σπυράκια στους μηχανισμούς της δημοκρατίας. Πριν μερικούς μήνες θεωρούσαν περίπου καταστροφικές τις … εκλογές στη χώρα, μετά θεώρησαν καταστροφή το … δημοψήφισμα·  Η μόνη για τον ευρωπαϊκό ολοκληρωτισμό αποδεκτή διαδικασία ήταν ο διορισμός του Παπαδήμου ως πρωθυπουργού και ευκταία κάποια Στουρναρο-Ποτάμια συνεργασία για να προωθηθούν οι γελοίες «μεταρρυθμίσεις» που προτείνουν.
    Ο αντι-κομμουνισμός, ο οποίος μόνο με το Μακαρθισμό της δεκαετίας του ’60 μπορεί να συγκριθεί φαίνεται εντελώς γελοίος, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανείς … κομμουνιστής!
    Επιβάλλουν συνομιλητές, δηλώνουν προτιμήσεις συνεργατών, δίνουν «γραμμή» στο προτεκτοράτο, ζητούν υποθήκη μιας χώρας μέλους, πέντε χρόνια εφαρμόζουν ηλίθια μέτρα «διάσωσης» και αν θίξεις τον ολοκληρωτισμό τους είσαι «Ευρωσκεπτικιστής» ή «Αριστερός». Η εθνικιστική Ακροδεξιά αλωνίζει και γιγαντώνεται σε όλη την Ευρωπαϊκή Επικράτεια, ανθρώπινα δικαιώματα καταπατούνται και το πρόβλημα των ηλιθίων θιασωτών –μηδέ των εγχώριων εξαιρουμένων- ασχολούνται με την αριστεροφροσύνη του … Λαφαζάνη!
    Η Ευρώπη έχει μετατραπεί σε άθυρμα μιας χώρας, σε τραπεζοκρατικό γρανάζι και ο Τσίπρας βέβαια είναι ο εύκολος στόχος με δεδομένη και τη λατρεία των Ελλήνων Ευρω-λατρών, οι οποίοι «σώθηκαν» με την είσοσο της χώρας στην ΟΝΕ και διαδηλώνουν ραγιάδικα την αφοσίωσή τους στα Ευρω-ιδανικά κάποιων χαρτογιακάδων που με τρόπο γραφικό περιφέρουν την προσήλωσή τους στους κανόνες της Ευρώπης.
    Δεν ξέρω αν μείνουμε ή φύγουμε από αυτήν την Ευρώπη, αλλά στα μάτια μου αναβιώνει άλλος ένας «Μεσαίωνας» κι άλλη μια περίοδος «Αποικιοκρατο-λατρείας». Σε κάθε περίπτωση η σημερινή Ευρώπη δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Άλλωστε δηλώνουν «ευθαρσώς» και φασιστικώς πως προτιμούν «τεχνοκράτες», ήτοι θλιβερά ανδρείκελα.
    Να χαίρεστε όλοι εσείς, οι «
ΜΕΝΕΤΕ ΕΥΡΩΠΗ» το μοντέλο σας! Μαζί άλλωστε θα παρακολουθήσουμε τον πλήρη εκφασισμό της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου