Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού ο Λάσμε λόγω ναρκωτικών ουσιών



Αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού ο Λάσμε λόγω ναρκωτικών ουσιών
Καλά που δεν ζήτησε και επίδομα ναρκωτικών !
ΟΥΣΤ από εδώ, καθίκι !
    Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Στεφάν Λάσμε στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την επιστροφή του στον Εξάστερο, καθώς ο Γκαμπονέζος, όσο και αν αυτό ακούγεται απίστευτο, αρνήθηκε να δεχτεί ως όρο στο συμβόλαιό του, για να τιμωρείται σύμφωνα με όσα θα προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας, αν συλληφθεί να έχει κάνει χρήση χασίς, μαριχουάνας ή άλλων απαγορευμένων ουσιών.
    Ενώ οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα και βέβαια είχε επέλθει απόλυτη συμφωνία και στους οικονομικούς όρους του συμβολαίου, ο Λάσμε προέβη σε αυτή την παράλογη απαίτηση, η οποία σε καμία  περίπτωση δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση και τον προπονητή της ΚΑΕ.
    Άλλωστε, μετά την υπόθεση του Γκιστ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει λάβει όλα εκείνα τα μέτρα που απαιτούνται ώστε ποτέ ξανά παίκτης της να μην προβεί σε οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά σε σχέση με τη χρήση απαγορευμένων ουσιών. Και αντιλαμβάνεται εύκολα και ο πλέον αδαής, ότι σε αυτό τον κανόνα δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσει καμία απολύτως εξαίρεση.
    Ετσι, ο Λάσμε θα αναζητήσει άλλο σταθμό στην καριέρα του και ο Παναθηναϊκός κινείται ήδη για να καλύψει το κενό, κάτι που θα συμβεί μέσα στα επόμενα 24ωρα από τα ονόματα παικτών που έχει στη λίστα του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.
ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ( ΔΕΥΤΕΡΑ 27 Ιουλίου )
Μα ποιος είναι? Ο Σκότι Πίππεν? Ο Μάικλ Τζόρνταν? Ο Καρμέλο Άντονυ? Κάποιος άλλος σαν και αυτούς?
    Το σίριαλ της απόκτησης του Στεφάν Λάσμε από τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, αφού οι "πράσινοι" φέρονται να επανήλθαν για τον Γκαμπονέζο πρώην σέντερ της Αναντολού Εφές και κάνουν την... ύστατη προσπάθεια να τον αποκτήσουν, παρά το γεγονός ότι η συμφωνία δεν προχώρησε.
    Θυμίζουμε πως η επιστροφή του Λάσμε στον Παναθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε αφού, σύμφωνα με το "τριφύλλι", ένας όρος  που ήθελε να μπει στο συμβόλαιο αποτέλεσε το "αγκάθι" της διαπραγμάτευσης. Όρος που αφορούσε την τιμωρία του με πρόστιμο σε περίπτωση που βρισκόταν θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης. Κι αυτό γιατί μετά το περιστατικό με τον Τζέιμς Γκιστ, οι "πράσινοι" δεν θέλουν να "πληγωθούν" ξανά (αγωνιστικά αλλά και από θέμα εικόνας), όντας πολύ αυστηροί σε τέτοιου είδους ζητήματα.
    Την ώρα, λοιπόν, που ο Σαλάχ Μέζρι φαίνεται να οδεύει προς το ΝΒΑ και τους Mavericks, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε δυναμικά στην περίπτωση Λάσμε, ο οποίος καλείται να αποφασίσει εντός των προσεχών ωρών.  Στο μεταξύ, η Γαλατάσαραϊ περιμένει την απάντηση του Γκαμπονέζου έπειτα από την τρίτη, κατά σειρά, βελτιωμένη πρότασή της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου