Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι κ. Μεϊμαράκη!



Δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι κ. Μεϊμαράκη!
Μεϊμαράκης: Η κυβέρνηση Τσίπρα, μέσα σε έξι μήνες ...κατέστρεψε την οικονομία της χώρας!!!
      Δεν είναι ...ακριβώς έτσι κ. Μεϊμαράκη. Για να καταστρέψεις κάτι, πρέπει να υπάρχει.
      Δυστυχώς οι εορτάζοντες (!!!) σήμερα την ...απελευθέρωση από τη Χούντα, πολιτικοί, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να φέρνουν στη μνήμη εκείνων που έζησαν τα γεγονότα τα πολιτικά όρνια που εκμεταλλεύτηκαν καταστάσεις, ρήμαξαν την πανίσχυρη οικονομία που είχε η Ελλάδα (της...Χούντας) και άρχισαν να τρώνε με χρυσές μασέλες και όταν κάποτε σώθηκαν τα χρήματα, δανείστηκαν άλλα από το εξωτερικό για να συνεχίσουν το φαγοπότι στο όνομα-λέει- της ..."Δημοκρατίας"!
    Φάγανε, φάγανε, φάγανε και αυτοί και οι συγγενείς τους και οι φίλοι τους, μέχρι που ήλθε -κάποτε- η ώρα του λόγαριασμού!
     Με τί να πληρώσουν; Με αυτά που έφαγαν ή με αυτά που έβγαλαν στο εξωτερικό;
     Και γιατί να πληρώσουν αυτοί; Το βλάκα "κυρίαρχο" Ελληνικό λαό τι τον έχουν; 
    Αυτός θα πληρώσει!
    Και τον έβαλαν σε μνημόνια, του υποθήκευσαν τη περιουσία του και τον έβαλαν (σαν βλάκα) να χορτάσει..."δημοκρατία" (αυτή που μετέτρεψαν σε εργαλείο  της ρεμούλας, τη μάσας, της αγυρτίας, του κλεψίματος, των κομπίνων, των δωροδοκιών κ.λ.π.)!
    Και αυτός (σαν βλάκας) το πίστεψε και τώρα "απολαμβάνει" δημοκρατία.
    Τρώει ...δημοκρατία, αυτοκτονεί δημοκρατικά, μένει άστεγος δημοκρατικά, ψάχνει στους σκουπιδοτενεκέδες ασκώντας έτσι το ...δημοκρατικό το δικαίωμα (σαν δημοκράτης δεν χρειάζεται να έχει εργασία, μπορεί να ζήσει και ζητιανεύοντας!)
      Και αυτός ο λαός, σαν αγελάδα που τη σέρνει από το σχοινί ένα παιδάκι και την πάει όπου θέλει -αφού δεν ξέρει τη δύναμή της -, δέχεται μοιρολατρικά τους εξευτελισμούς και εξακολουθεί να είναι "οπαδός" αυτών που τον έφεραν σ αυτή τη θέση!!!
      Και τώρα μας λένε αυτοί που...ελευκάνθη η κόμη τους  στην πολιτική - που οι περισσότεροι δεν έχουν εργασθεί ποτέ στη ζωή τους- ότι ο Τσίπρας κατέστρεψε την ...οικονομία! Και φυσικά, αφού -όπως λένε- τη κατέστρεψε αυτός, αυτοί δεν φέρουν ευθύνη, αυτοί την παρέδωσαν...αγνή!!!
    Άραγε θα έλθει η ώρα που αυτός ο προδομένος  ο λαός θα πάρει το "φραγγέλιο" και θα τους περιλάβει στέλνοντας  τους  ενόχους, να παραθερίσουν σε ξενοδοχείο..."υψίστης ασφαλείας" δωρεάν για το υπόλοιπο της ζωής τους, κατάσχοντας παράλληλα τις κινητές και ακίνητες περιουσίες τους που συσσωρεύθηκαν παράνομα από το αίμα της Ελλάδας ή θα σκύψει πάλι το κεφάλι ραγιαδίστικα χειροκροτώντας τους έξυπνους που τον θεωρούν βλάκα;
     Κατά τα άλλα, ο Τσίπρας φταίει που ανέλαβε να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγείου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου