Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Άνω Πόλη- Σέιχ Σου με τελεφερίκ από το 2015

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Άνω Πόλη- Σέιχ Σου με τελεφερίκ από το 2015
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ!
Μετρό στην Αθήνα? Μετρό και εμείς, άσχετα εάν γαμήσαμε την πόλη για 10 χρόνια και θα συνεχίσουμε για άλλα τόσα
Τράμ στην Αθήνα ? Τράμ θα βάλουμε και εμείς.
Προαστιακός στην Αθήνα ? Προαστειακό ονομάσαμε και εμείς ένα κομμάτι του τραίνου προς Κατερίνη. ( ΠΡΟΑΣΤΕΙΑΚΟΣ = ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ )
Τελεφερίκ, λοιπόν εμείς…καριόλα Αθήνα, σε σκίσαμε ! Εκτός και εάν ενώσεις Λυκαβητό με Ακρόπολη. Ωραίο έργο, και γεμάτο μίζες. Πώς και δεν το σκεφτήκανε ? Οι Ολυμπιακοί ήταν ό τι πρέπει…
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.....
    Ξεκινά η μελέτη για την εγκατάσταση τελεφερίκ, που θα συνδέσει την παραλιακή ζώνη της Θεσσαλονίκης με την Άνω Πόλη και το περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου. Στόχος να λειτουργήσει το 2015.
    Το πράσινο φως άναψε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου για την ανάθεση μελέτης σε εμπειρογνώμονα για την εγκατάσταση τελεφερίκ στη Θεσσαλονίκη.
    Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αστικού Περιβάλλοντος Ανδρέα Κουράκη, πρόκειται ουσιαστικά για το τελευταίο βήμα, που έπρεπε να γίνει προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για το εν λόγω έργο.
    «Μετά από δύο αναβολές πέρασε το θέμα από την Οικονομική Επιτροπή για την ανάθεση της μελέτης. Έως το τέλος Αυγούστου αναμένουμε τα αποτελέσματα της μελέτης για τους περιβαλλοντικούς όρους και για τα οικονομοτεχνικά στοιχεία για το έργο» τόνισε ο κ. Κουράκης. Όπως ανέφερε, «έως το τέλος του 2014, η νέα δημοτική αρχή θα λάβει την απόφαση για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να υλοποιηθεί το έργο». «Μέσα στο 2015 είναι να δυνατόν να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός και να δημοπρατηθεί, έτσι ώστε μέσα στη χρονιά να έχουμε το τελεφερίκ στην πόλη» υπογράμμισε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου