Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Μόνο οργή! Αυτοί είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν έκοψαν ποτέ τους μισθούς τους λόγω Μνημονίου



Μόνο οργή! Αυτοί είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν έκοψαν ποτέ τους μισθούς τους λόγω Μνημονίου
Συνέχιζαν να παίρνουν 7.000 ευρώ το μήνα
Οι άνθρωποι, δε φταίνε ! Αφού τους τα έδιναν, τα έπαιρναν.
Φταίνε αυτοί που τους τα έδιναν, και δεν εφάρμοζαν τους νόμους.
Ισονομία δεν είπαμε ?
Κανονικά, πρέπει να υπολογισθεί το κόστος της μη εφαρμογής του νόμου και να καταλογισθεί εις βάρος αυτών που δεν τον εφάρμοσαν. Και όποιος δεν έχει,…ΜΕΣΑ !
Κατά μέσο όρο, ο καθένας πήρε παραπανίσια 46.391,752577… ευρώ.
    Ο δημόσιος φορέας ανήκει στο υπουργείο Ανάπτυξης και δεν εφάρμοσε ποτέ τους νόμους του Μνημονίου
    - Από την εισαγγελική έρευνα προκύπτει ότι το Δημόσιο ζημιώθηκε κατά 4,5 εκατομμύρια ευρώ από το 2010
    - Η απόρρητη έκθεση έδειξε πως τα στελέχη του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας έπαιρναν ακόμα 15 μισθούς
     - Είχαν το θράσος να εξακολουθούν να παίρνουν ακόμα και
επίδομα κυλικείου
    Κακουργηματική δίωξη άσκησε η Εισαγγελέας Διαφθοράς κατά της ηγεσίας και στελεχών του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, καθώς ο φορέας, που ανήκει στο υπουργείο Ανάπτυξης ,δεν εφάρμοσε τους μνημονιακούς νόμους για περικοπές σε μισθούς και επιδόματα.
    Όπως καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, οι μειώσεις μισθών και η κατάργηση των προκλητικών επιδομάτων δεν αφορούσε τα συγκεκριμένα στελέχη που συνέχιζαν να απολαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς τους και επιδόματα οπως το επίδομα κυλικείου.
    Η δίωξη ασκήθηκε μετά την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τον εισαγγελέα Ιωάννη Σέβη, για το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία κατά του Δημοσίου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση και στρέφεται κατά του προέδρου, των μελών του ΔΣ και τους γενικούς Διευθυντές του ΟΒΙ.
    Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε, από την εισαγγελική έρευνα φαίνεται να προέκυψε πως είτε δεν εφαρμόστηκαν καθόλου, ή δεν εφαρμόστηκαν ορθά, οι περικοπές που ορίζονταν στους μνημονιακούς νόμους του 2010 και του 2012, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημία ύψους περίπου 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.
    Για την υπόθεση είχε συνταχθεί απόρρητη έκθεση, το 2013, σύμφωνα με την οποία εκτός από 15 μισθούς, οι εργαζόμενοι στον ΟΒΙ έπαιρναν και σειρά επιδομάτων, μεταξύ αυτών ακόμη και επίδομα κυλικείου. Μάλιστα, στην έκθεση αναφέρεται πως οι 97 υπάλληλοι του Οργανισμού έχουν μισθούς που ξεπερνούν ακόμη και τις 7.000 ευρώ το μήνα.
    Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας είναι φορέας που έχει αρμοδιότητα να κατοχυρώνει και εκδίδει άδειες ευρεσιτεχνίας και βιομηχανικά σχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου