Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Δεν ήταν μόνο η μητέρα της Βαλαβάνη



Δεν ήταν μόνο η μητέρα της Βαλαβάνη
Δύο ακόμη συγγενείς της «σήκωσαν» μεγάλα ποσά πριν τα capital controls
Κυρά-Νάντια μου, η γυναίκα του Καίσαρα, πρέπει όχι μόνο να είναι, αλλά και να φαίνεται ενάρετη.
Στην περίπτωσή μας όμως, φαίνεται ότι ΟΥΤΕ είναι, ΟΥΤΕ φαίνεται
    Πριν καλά- καλά καταλαγιάσει ο θόρυβος που προκλήθηκε από την αποκάλυψη ότι η μητέρα της Νάντιας Βαλαβάνη έκανε μεγάλες αναλήψεις πριν από τα capital controls, αποδεικνύεται ότι δεν είναι η μόνη από το συγγενικό της περιβάλλον.
    Το «Πρώτο Θέμα» αποκαλύπτει ότι δύο ακόμη συγγενείς της πρώην, πλέον, υπουργού, «σήκωσαν» χιλιάδες ευρώ, πριν κλείσουν οι τράπεζες. Πρόκειται για έναν ανιψιό και έναν εξάδελφο της κ. Βαλαβάνη, οι οποίοι έκαναν ανάληψη σημαντικών ποσών από τράπεζες του Ηρακλείου, πριν επιβληθούν οι σχετικοί περιορισμοί.
    Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της πολιτικού, «σήκωσε» 200.000 ευρώ- η κ. Βαλαβάνη ισχυρίζεται ότι το ποσό είναι μικρότερο- επειδή φοβήθηκε εξαιτίας των εξελίξεων. Η πρώην υπουργός έχει δηλώσει σε κάθε τόνο ότι δεν είχε ενημερώσει η ίδια τη μητέρα της για το κλείσιμο των τραπεζών, αναφέροντας ότι δεν μιλούσαν μεταξύ τους εκείνη την περίοδο.
    Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις, ο ένας από τους δύο ακόμη συγγενείς της κ. Βαλαβάνη πρόλαβε και πήρε 120.000 ευρώ μόλις μία ημέρα πριν από το κλείσιμο των τραπεζών και ο άλλος μερικές ημέρες νωρίτερα, όπως επιβεβαιώνουν οι ίδιοι στο «Θέμα». Αμφότεροι οι Δημήτρης και Πέτρος Βαλαβάνης υποστήριξαν στην εφημερίδα ότι δεν είχαν εσωτερική πληροφόρηση από την πρώην υπουργό, ενώ αναφέρουν τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν σε επιχειρηματικές συναλλαγές. Ο πρώτος μάλιστα δήλωσε ότι δεν έχει ιδιαίτερες προσωπικές σχέσεις με την κ. Βαλαβάνη.

1 σχόλιο:

  1. Όχι που θα κάτσουν να σκάσουν! Δέ πάει να φωνάζει το "πόπολο"! Αυτοί το χαβά τους. Αριστεροί γάρ, και "άφθαρτοι"! Δεν πρέπει να φθαρούνε λίγο και αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή