Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Δολοφονία καπετάνιου. Η 37χρονη είχε συνεργό. Το μοιραίο λάθος στο σπίτι των οργίων



Δολοφονία καπετάνιου. Η 37χρονη είχε συνεργό. Το μοιραίο λάθος στο σπίτι των οργίων
    Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου στην Κοιλάδα. Τι αναφέρουν οι αρχές και τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος
    Ξέφρενα όργια, ομαδικό σεξ και ανταλλαγές συντρόφων περιλάμβαναν οι συχνές συναντήσεις στο απομακρυσμένο σπίτι της Κοιλάδας στην Ερμιονίδα Αργολίδας, στην αυλή του οποίου βρέθηκε δολοφονημένος με δύο σφαίρες ο ναυτικός Θανάσης Λάμπρου από τα χέρια της συζύγου του.
    Σύμφωνα με την Espresso, η 37χρονη όπως εκτιμούν οι αρχές είχε τουλάχιστον ένα συνεργό στο άγριο έγκλημα που διέπραξε τον περασμένο Δεκέμβριο και το οποίο προσπάθησε όλους αυτούς τους μήνες να εμφανίσει ως αυτοκτονία!
    Όμως το φαινομενικά ήσυχο σπίτι στο ψαροχώρι όπου έγινε το φονικό κάλυψε τα ροζ μυστικά που έκρυβε. Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση, έγινε προσπάθεια να παραπλανηθούν οι αρχές και να στραφούν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας του άτυχου 42χρονου, καθώς το σπίτι καθαρίστηκε και σφουγγαρίστηκε. Όμως ένα λάθος στάθηκε μοιραίο. Εκτός από κάποια στοιχεία που προσδιόριζαν την παρουσία γυναίκας το επίμαχο διάστημα στο σπίτι της Κοιλάδας, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει σε αυτό και ίχνη πρόσφατης σεξουαλικής επαφής. Μάλιστα στο καλαθάκι των απορριμμάτων εντοπίστηκαν ευρήματα από σωματικά υγρά, τα οποία ταυτοποιήθηκαν με συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο βρίσκεται υπό έρευνα.
    Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς όλοι όσοι πηγαινοέρχονταν στο σπίτι γνώριζαν ότι μέσα στο συρτάρι ενός κομοδίνου υπήρχε ένα περίστροφο που είχε γίνει πλέον "κοινής χρήσης"!Κοινό μυστικό ήταν επίσης πως η μονοκατοικία στην οποία βρέθηκε νεκρός ο άτυχος καπετάνιος είχε μετατραπεί σε βίλα οργίων! Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεκάδες μάρτυρες που έχουν κληθεί για κατάθεση αναφέρουν ότι γινόταν της ακολασίας! Άνδρες και γυναίκες μπαινόβγαιναν καθημερινά σε ακατάλληλες ώρες και έφευγαν ξημερώματα. Οι κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάνουν λόγο για σεξουαλικά όργια και ανταλλαγές συντρόφων.
    Η 37χρονη που παρίστανε όλο αυτό το καιρό τη τεθλιμμένη χήρα ομολόγησε τα ξημερώματα της Παρασκευής και κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και τη Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί.
"Υπήρχε συνεργός"
    Σύμφωνα με το δικηγόρο Γιώργο Γεωργόπουλο, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια του αδικοχαμένου καπετάνιου, η οικογένεια θεωρεί ότι υπήρχε εμπλοκή τρίτων προσώπων. "Η 37χρονη ισχυρίστηκε ότι τη μοιραία μέρα ήταν μόνη της. Όμως, θεωρούμε ότι είναι αδύνατο μια γυναίκα που πυροβολεί το σύζυγό της, κάνει όλες αυτές τις κινήσεις για τη συγκάλυψη του εγκλήματος και στη συνέχεια φεύγει για να κατασκευάσει το άλλοθι της, να μην είχε συνεργό".
    Ο πατέρας του θύματος ζητά να επιβληθούν ισόβια στη νύφη του.
Η παράσταση της χήρας στο «Φώς στο Τούνελ»
    Η «διαβολική χήρα» είχε εμφανιστεί δύο φορές στο στούντιο του «Φώς στο Τούνελ» για να αναζητήσει το σύζυγο της. Από την πρώτη στιγμή και με τις κατάλληλες ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη, φάνηκε η ψυχρότητα και η αδιαφορία της για το νεκρό σύζυγο της. Έλεγε πως ζει μόνο και μόνο για να δει τη σύλληψη και την τιμωρία των δολοφόνων του άνδρα της.
    Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για την ταυτότητα που φορούσε στο λαιμό της με το όνομα του συζύγου της Θανάση, εκείνη απάντησε πως έτσι τον νιώθει κοντά της και της δίνει δύναμη να προχωρήσει στην έρευνα για τη δολοφονία του.
    Στην τελευταία εκπομπή για τη σεζόν φιλοξενήθηκε πάλι στο στούντιο κατηγορώντας τους αστυνομικούς του Ναυπλίου ότι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και ζήτησε τη συμμετοχή και άλλων έμπειρων αστυνομικών από την Αθήνα. Όταν οι ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη έγιναν πιεστικές για τον τρόπο που βρέθηκαν στο σπίτι της το τσαντάκι και το κινητό του θύματος, έχασε τα λόγια της. Ήταν από τις λίγες φορές που ο λόγος της δεν είχε ροή και δεν έβρισκε άμεσα την απάντηση, όπως συνήθιζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου