Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ο έσχατος εξευτελισμός: Υποχρέωσαν την κυβέρνηση να καλέσει η ίδια το ΔΝΤ στην Ελλάδα!



Ο έσχατος εξευτελισμός: Υποχρέωσαν την κυβέρνηση να καλέσει η ίδια το ΔΝΤ στην Ελλάδα!
defencenet.gr
ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ "ΚΟΥΑΡΤΕΤΟΥ" ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!
    H κυβέρνηση αποφάσισε τελικά να υποκύψει και στον τελευταίο εξευτελισμό και να καλέσε η ίδια (!) το ΔΝΤ στην Ελλάδα, το οποίο που "εξόρκιζε" όλο το προηγούμενο χρoνικό διάστημα.
    Πρν λίγο έφυγε η επιστολή-πρόσκληση καθώς απειλούσαν με άμεση έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη αν δεν ερχόταν και το ΔΝΤ να αναλάβει αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο οργανισμό στον πλανήτη: Να εξοντώνει λαούς και έθνη που δεν έχουν την δυνατότητα αντίδρασης...
    Η κυβέρνηση αποδέχθηκε στην επιστολή ότι αναγνωρίζει ότι υπάρχει λίστα με προαπαιτούμενες ενέργειες (prior actions) παραπέμποντας στο επαίσχυντο κείμενο της που ψηφίστηκε ως βάση διαπραγμάτευσης από την ελληνική Βουλή (με 251 ψήφους στις 11 Ιουλίου), πριν το κλείσιμο της συμφωνίας του Euro Summit, επί της ουσίας στο «σχέδιο Γιούνκερ».
    Επίσης αποδέχθηκε να συναντηθούν οι υπουργοί της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους του κουαρτέτου (ΔΝT, ΕΚT, ΕΕ, ΕSM).
    Πάντως, όπως μεταδίδει το Reuters η Αθήνα αναζητεί μέρος για να καταλύσουν μακριά από το κέντρο της Αθήνας, υποτίθεται για λόγους ασφαλείας, αλλά επί της ουσίας για να μην είναι σε καθημερινή θέα των πολιτών και η κυβέρνηση υπόκειται στον εξευτελισμό της παρουσίας τους καθημερινά.
    Φυσικά δεν πρέπει να αγνοείται και ο παράγων "ασφάλεια". Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα που θα ήθελαν να δουν να συμβαίνει κάτι κακό στους εκπροσώπους του κουαρτέτου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου