Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

9.Προσαγωγές και συλλήψεις φέτος στον Μελιγαλά!

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Απολύτως δημοκρατικά ! Τι δουλειά έχουν εκεί λεωφορεία κτλ ? Πάλι καλά που δεν τα κατάσχεσαν…
Ο σκοπός είναι να μαζεύονται καμμιά εικοσαριά, ''στο όνομα της λήθης ''

    Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές και συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής στο Μελιγαλά, με στόχο να αποφευχθεί η ένταση και τα επεισόδια που πέρυσι είχαν προκαλέσει τα μέλη της. Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις συλλήψεις των συνοδών του – επειδή εκείνοι αρνήθηκαν τον έλεγχο της αστυνομίας – αναφέροντας χαρακτηριστικά «κούνια που σε κούναγε Σαμαρά. Εμείς θα είμαστε κάθε χρόνο εδώ».
    Ειδικά τμήματα της Αστυνομίας τόσο στη ΒΙΠΕ Μελιγαλά, όσο και στο Ζευγολατιό απαγόρευσαν την πρόσβαση προς το μνημείο και το χώρο του μνημοσύνου σε οργανωμένες ομάδες και λεωφορεία, που έφθασαν από διάφορες περιοχές.
    Μόνο μεμονωμένοι πολίτες μπορούσαν να προσεγγίσουν το χώρο. Το παρών στις εκδηλώσεις μεταξύ άλλων έδωσαν ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελευθέριος Συναδινός, καθώς και οι βουλευτές του κόμματος Αντώνης Γρέγος (Α’ Θεσσαλονίκης) και Κώστας Μπαρμπαρούσης (Αιτωλοακαρνανία).
    Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελευθέριος Συναδινός χαρακτήρισε τερατούργημα και αίσχος, όλα όσα έγιναν τότε στο Μελιγαλά, ενώ αποκάλεσε προδοτική την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, καθώς “δεν επέτρεψε σε Ελληνες να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα”.
    “Αυτά δεν συνέβαιναν ούτε στο καθεστώς του Στάλιν” είπε χαρακτηριστικά και τόνισε “Οχι στη λήθη”. Εκανε λόγο για εθνοκάθαρση που συντελέστηκε τότε και χαρακτήρισε παρομοίως και τη σημερινή απαγόρευση παρακολούθησης του μνημοσύνου, ενώ καταλήγοντας τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι πάντα παρούσα και ότι πλέον είναι δεύτερο κόμμα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου