Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

5.H αλήθεια πίσω από τη διάσημη φωτογραφία της Σοφία Λόρεν την ώρα που καρφώνεται έκπληκτη στο στήθος της Τζέιν Μάνσφιλντ

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
5.H αλήθεια   πίσω από τη διάσημη φωτογραφία της Σοφία Λόρεν την ώρα που καρφώνεται έκπληκτη στο στήθος της Τζέιν Μάνσφιλντ
    Ενα δείπνο για να τιμηθεί η Ιταλίδα σταρ Σοφία Λόρεν από τη βιομηχανία του Χόλιγουντ στο περίφημο εστιατόριο Romanoff's έμεινε στην «ιστορία» εξαιτίας του βλέμματος της Λόρεν που καρφώθηκε χωρίς να κρύβεται στο αποκαλυπτικό μπούστο της Τζέιν Μάνσφιλντ – τόσο αποκαλυπτικό που όταν έσκυβε φαινόταν ακόμα και η θηλή της.
    Ηταν Απρίλιος του 1957 όταν πραγματοποιήθηκε το δείπνο που όφειλε να αναδείξει σε απόλυτο αστέρι μόνο μια γυναίκα: την τιμώμενη Σοφία Λόρεν. Η Αμερικανίδα Τζέιν Μάνσφιλντ ήταν καλεσμένη και εμφανίστηκε φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα χωρίς στηθόδεσμο. Φρόντισε να σπεύσει στο τραπέζι της Λόρεν - και ακόμα και να καθίσει και κατόρθωσε να κλέψει την παράσταση. Η Σοφία Λόρεν είχε απόλυτη θέα προς το θέαμα αυτό και δεν έκρυψε την έκπληξή της.
    Η αλήθεια είναι πως διέρρευσαν μόνο οι φωτογραφίες με το περιβόητο βλέμμα που μεταφράστηκε σε ζήλια, θυμό, αποδοκιμασία. Ομως μια άλλη σειρά φωτογραφιών δείχνουν πως το κλίμα ήταν διαφορετικό και πως αν και ένιωθε αμήχανα κάποια στιγμή η Σοφία Λόρεν, διασκέδασε με την ψυχή της στο δείπνο.

    Εξάλλου, συγκριτικά, δεν μπορεί να ένιωθε μειονεκτικά, αφού και η ίδια φημιζόταν για το πλούσιο και εντυπωσιακό μπούστο της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου