Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

6.Χαράς Ευαγγέλια!

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
6.Χαράς Ευαγγέλια!

    Εν αναμονή της απόλυσης του πρωθυπουργεύοντα σφουγκοκωλάριου από την Φράου Καγκελάριο και κατόπιν των κενολογιών και των ανερυθρίαστων ψευδώντου αχυράνθρωπου που έγινε Στουρνάρας στη θέση του Στουρνάρα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι «ο κύκλος των μνημονίων φτάνει στο τέλος του», αλλά και τις, ανάλογης υποστάθμης, δηλώσεις -από τη Νέα Υόρκη- του έτερου εγκληματικού στοιχείου που αντιπροεδρεύει (sic) στην αθλιότερη κυβέρνηση της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας, o οποίος δήλωσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση για τρίτο δάνειο», να που έρχεται μας έρχεται και η Τρόικα.
Χαράς Ευαγγέλια
    Οι εκπρόσωποι της συνέλευσης των επικυρίαρχων πιστωτών, έρχονται στην Αθήνα την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου και θα έχουν συνάντηση με τον «υπουργό» Οικονομικών, που είναι γνωστός στην πιάτσα των εγκληματιών με τα λευκά κολάρα και ως "ο Γκίκας, το Στουρνάρι".
    Η τρέχουσα αξιολόγηση δεν θα κρίνει μόνον την εκταμίευση της τελευταίας (γέλια βροντερά) δόσης ύψους 7,1 δισ. ευρώ που αναμένει η Ελλάδα από την τρόικα (τα 3,5 δισ. ευρώ από το ΔΝΤ), αλλά θα ποσοτικοποιήσει και το ύψος των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας για την επόμενη διετία, καταδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν και ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο.
    Σύμφωνα με την τρέχουσα ειδησεογραφία, για να αποδεσμεύσουν την τελευταία δόση του τρέχοντος πακέτου, οι επικυρίαρχοι θα ζητήσουν, όπως άλλωστε συνηθίζουν, ποσοτικούς στόχους, που συμπεριλαμβάνουν τις απολύσεις που θα γίνουν το 2015 πλέον των 6.500 που εκκρεμούν για το 2014.
    Επίσης, θα επανέλθουν στο θέμα της απελευθέρωσης των ομαδικών απολύσεων και την κατάρτιση νέου νόμου για την κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας, αλλά και την οριστική διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος. Οι αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα θα στηριχθούν σε αναλογιστικές μελέτες που θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα και οι οποίες, προφανώς, θα καταδείξουν την ανάγκη για συντάξεις των 250 ευρώ. Η Ελλάδα μπορεί να μην έγινε Δανία του Νότου αλλά οδεύει σταθερά να γίνει η Λευκορωσία του Νότου.
    Ως κερασάκι στη δηλητηριασμένη τούρτα που ετοιμάζονται να μας σερβίρουν, θα πρέπει να προστεθούν και νέα μέτρα των 2 δισ. ευρώ που απαιτούνται προκειμένου να κλείσει το δημοσιονομικό «κενό» του 2015, την ώρα που η κυβέρνηση των Γελοίων, το περιορίζει περί τα 700-900 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, η εξαντλημένη φοροδοτική ικανότητα του γονατισμένου ραγιά, αναμένεται να εξακοντίσει το δημοσιονομικό κενό σε δυσθεώρητα ύψη.
    Τέλος, οι εκπρόσωποι των επικυρίαρχων θα ζητήσουν και την υλοποίηση των 500 δράσεων που εκκρεμούν από την προηγούμενη διαπραγμάτευση και οι οποίες θα πρέπει να κατατεθούν μέσα στις επόμενες 120 μέρες, με παράκαμψη -κατά τα ειωθότατης Βουλής των 300 Αχρησίμευτων, του Συντάγματος και των νόμων του κατεστραμμένου μας κράτους, δια της πλαγίας οδού των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου που υπογράφει αβέρτα ο μονίμως δακρυσμένος, πρώτος τη τάξει κρονόληρος της Τηλεδημοκρατίας μας!
    Κλείνοντας, ας το πούμε άλλη μια φορά: Κάθε μέρα που θα ξημερώνει και θα μας βρίσκει με αυτούς τους ανεκδιήγητους, κατσικωμένους στους σβέρκους μας, θα είναι άλλη μια κακή μέρα για την Ελλάδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου