Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

8.«Ξεμαλλιάζονται» στα social media οι ΑΝΕΛ για τις επιλογές Καμμένου -Οι ερωμένες αεροσυνοδοί, η όρκα και οι Καρυάτιδες

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
8.«Ξεμαλλιάζονται» στα social media οι ΑΝΕΛ για τις επιλογές Καμμένου -Οι ερωμένες αεροσυνοδοί, η όρκα και οι Καρυάτιδες
Κάτι ξέρει ετούτη, αλλά δεν μας το λέει καθαρά….
    Βγήκαν... νύχια σε facebook και twitter από δύο γυναίκες βουλευτές των ΑΝΕΛ με αφορμή την τοποθέτηση μιας... τρίτης ως τομεάρχου από τον Πάνο Καμμένο.
    Ο προέδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όρισε υπεύθυνη στον Τομέα Πολιτισμού του κόμματος την Γεωργία Στεφανάκη.
    Η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, έσπευσε να το ανακοινώσει και να της ευχηθεί «καλή επιτυχία» με ανάρτησή της στο twitter.
    «Καλωσορίζω την κυρία Στεφανάκη, της εύχομαι καλή δύναμη. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει» έγραψε.
    Ωστόσο, η Ραχήλ Μακρήαπό το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου αναρρώνει από μικροεπέμβαση άστραψε και βρόντηξε, ανεβάζοντας στο Facebook ένα άκρως ειρωνικό σχόλιο.
   «Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους» έγραψε αλλά... δεν έμεινε εκεί, αφήνοντας αιχμές για ερωμένες αεροσυνοδούς και... γυμνοσάλιαγκες.
   «Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου , τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου