Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Τι να κάνετε με τα αυγά που περίσσεψαν από το Πάσχα.



Τι να κάνετε με τα αυγά που περίσσεψαν από το Πάσχα.
Επειδή, τέτοιες εποχές, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !
    Το Πάσχα μπορεί να τελείωσε, όχι όμως και τα κόκκινα αβγά που έχουν περισσέψει και ανησυχείς ότι θα χαλάσουν.
    Τα πασχαλινά αβγά κάνουν θαύματα γευστικά οπότε δεν πετάμε τίποτα! Ιδού μερικές ιδέες για να μετατρέψεις σε γευστικότατα πιάτα το φαγητό που περίσσεψε από το τραπέζι της Λαμπρής.
    Καταρχήν, αν βάλεις τα αβγουλάκια σου στο ψυγείο, θα διατηρηθούν για πολύ περισσότερο! Ακόμη όμως κι αν περισσέψουν, για να μη χαλάσουν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις γευστικότατα εδέσματα.
    Μπορείς για παράδειγμα να τα προσθέσεις μέσα σε σαλάτες με λαχανικά, ρύζι ή και ζυμαρικά.
    Να τα βάλεις μέσα στα σάντουιτς που θα πάρεις στο γραφείο.
    Να τα χρησιμοποιήσεις ως συνοδευτικό στο κυρίως γεύμα.
    Να παρασκευάσεις ντιπ και φαγητά όπως το ρολό κιμά με αβγό, που απαιτούν ήδη βρασμένα αβγά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου