Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΕΥΑΘ, ΕΚΤ, υγεία κ.α. Οι προκηρύξεις για 4000 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο



ΕΥΑΘ, ΕΚΤ, υγεία κ.α. Οι προκηρύξεις για 4000 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο
    Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα είναι Τεχνολογικής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης καλύπτωντας ειδικότητες όπως γραμματείς Δικαστηριών, υπάλληλους γραφείου και γενικών καθηκόντων που θα υποστηρίζουν την διοικητική λειτουργία των δικαστηρίων και άλλα.
    Στις 26 Απριλίου ξεκίνησαν οι αιτήσεις των υποψηφίων στην Προκήρυξη 4Κ/2017 του ΑΣΕΠ για τις 70 προσλήψεις στην  ΕΥΑΘ Α.Ε. Οι προσλήψεις αυτές είναι αορίστου χρόνου.
    Παράλληλα το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης ανακοίνωσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για
         4 Θέσεις- ΠΕ – Πληροφορικός / Μηχανικός Η/Υ
         2 Θέσεις- Πληροφορικός / Μηχανικός Η/Υ,
         2 Θέσεις- ΠΕ Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ή ΠΕ Πληροφορικός ή ΠΕ Οικονομολόγος και
         2 Θέσεις- ΠΕ Συνεργάτες.
    Σύντομα εκδίδεται και μια νέα προκήρυξη από τον ΑΣΕΠ που αφορά 265 προσλήψεις για αντίστοιχες θέσεις στην Υπηρεσία Ασύλου , στα περιφερειακά γραφεία Αττικής, Λέσβου και Σάμου και στα αυτοτελή κλιμάκια της στη Χίο και την Κω.
    Έρχονται 3000 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ με συμβάσεις έως 4 έτη οι οποίες θα στελεχώσουν 239 Τοπικές Μονάδες Υγείας σε 65 αστικά κέντρα. Η κατανομή είναι 1.300 γιατροί και 1.7000 λοιπό προσωπικό.  Υπερθεματίζουμε πως η προκήρυξη αυτή θα δημοσιοποιηθεί τον Μαϊο.
    Τέλος είναι γνωστό πως το Υπουργείο Ναυτιλίας θα προχωρήσει στην προκήρυξη 137 θέσεων. Επίσης η ΕΥΔΑΠ θα προσλάβει 300 ατομα με σύμβαση αορίστου χρόνου από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης
Αιτήσεις μέσω ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο
    Έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις μέσω ΑΣΕΠ για 48 προσλήψεις  τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο, στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή (Ε.Α.Α.), στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) καθώς και στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου