Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Εκτός φυλακής ο Άκης Τσοχατζόπουλος



ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Εκτός φυλακής ο Άκης Τσοχατζόπουλος
http://news247.gr/Adtech Ad
    Ένα βήμα πριν αποφυλακιστεί βρίσκεται πλέον ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ύστερα από τη δικαστική απόφαση να καταβληθεί η εγγύηση των 200.000 ευρώ και με άλλους τρόπους πλην των μετρητών.
    Δεν αποκλείεται μάλιστα όλα να ειναι έτοιμα ακόμη και σήμερα, καθώς οι "δωρεες" φιλων σε μετρητά αλλά και με υποθήκη ακινήτου, φαίνεται πως έχουν συγκεντρωθεί. Κατά πληροφορίες, εκτός από τα μετρητά, φίλος του πρώην υπουργού φέρεται να διέθεσε ακίνητό του στην επαρχία, προκειμένου να μπει ως ασφαλεια καθώς προσημειώθηκε για το ποσό των 120.000 ευρώ. Σύμφωνα με το περιβάλλον του Άκη Τσοχατζόπουλου, αν όλα πάνε καλά απομένουν μόνο μερικές γραφειοκρατικές λεπτομέρειες για να αποφυλακιστεί.
    Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των φυλακων "Άγιος Παύλος" μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Ιπποκράτειο, μερικές ημέρες ύστερα από την επέμβαση τριπλού μπάι πας στην οποία υπεβλήθη. Πάντως, άνθρωποι που βρίσκονται σε επικοινωνία μαζί του αυτές τις ημέρες, αναφέρουν στο news247 ότι ο ίδιος "είναι ικανοποιημένος με τις εξελίξεις, όμως φαίνεται περισσότερο θορυβημένος με την κατάσταση της υγείας του και την αναγκη να νοσηλευτεί υπόβκαλύτερες συνθήκες".
    Χθες, η υπεράσπισή του κατέθεσε αίτημα στο δικαστήριο, από όπου απουσίαζε οπως ήταν αναμενομενο ο Άκης Τσοχατζόπουλος αλλά όχι και η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, η οποία έδειχνε ιδιαίτερα αγχωμένη για την έκβαση της υπόθεσης.
    Τελικά το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κατά πλειοψηφία δέχθηκε την εισαγγελική πρόταση που προηγήθηκε, και έκρινε ότι η εγγύηση θα πρέπει να παραμείνει στα 200.000 ευρώ, το οποίο μπορεί να καταβληθεί μετρητά, μέσω εγγυητικής επιστολής τράπεζας ή και υποθήκης ακινήτου του ιδίου ή τρίτου προσώπου. Ένα μέλος της σύνθεσης έκρινε πως θα πρέπει το ποσό της εγγυοδοσίας θα πρέπει να μειωθεί στα 100.000 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου