Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Πότε θα γίνει η καταβολή των υπόλοιπων δόσεων του ΚΕΑ.



Πότε θα γίνει η καταβολή των υπόλοιπων δόσεων του ΚΕΑ.
Άντε πάλι…. Ματσωθήκατε !
Και…. σε καλή μεριά !
    Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το χρηματικό ποσό που πιστώθηκε, ανέρχεται σε 553.614,80 ευρώ και αφορά σε 2.313 δικαιούχους.
    Σήμερα, 27 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των υπολοίπων δόσεων σε δικαιούχους της πρώτης φάσης (30 δήμων) του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), μετά από την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων των δικαιούχων κυρίως με τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.
    Υπενθυμίζεται, ότι στις 28 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαρτίου 2017. Το ποσό των 40.945.782,86 ευρώ θα καταβληθεί σε 187.187 δικαιούχους και αφορά σε συνολικά 432.402 άτομα.
    Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.
    Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό, για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.
    Στο πλαίσιο αυτό, οι δικαιούχοι του ΚΕΑ θα πρέπει να απευθυνθούν στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών. Σημειώνεται, ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου