Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Κατέθεσαν τα υπομνήματα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ! Αναμένουν την απόφαση .Κατέθεσαν τα υπομνήματα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ! Αναμένουν την απόφαση .
Η πιο δίκαιη απόφαση θα είναι να περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα , να επικυρωθεί η βαθμολογία, και να τιμωρηθεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με -6 για το επόμενο.
Άλλη περίπτωση, είναι να αποκλειστεί από το Κύπελο.
Και η Τρίτη, είναι να τιμωρηθεί ΤΩΡΑ με αφαίρεση 5,5 βαθμών.
Υπάρχει βέβαια, και ο συνδυασμός πραγμάτων «Ν ανα Μ» (για τους μαθηματικούς), κοινώς «μου-νι», δηλαδή να τιμωρηθεί ΤΩΡΑ με -6 ή -7, και να χάσει ο ΠΑΟΚ τον τελευταίο αγώνα! ( Το έχει ξανακάνει, ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 5-3 )
 Ένα είναι σίγουρο, πως στο τέλος θα γελάσουμε πολύ !
     Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ κατέθεσαν τα υπομνήματα τους στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και περιμένουν πλέον να μάθουν την απόφαση της για τα επεισόδια που έγιναν στο ματς κυπέλλου των "ερυθρολεύκων" με την ΑΕΚ.
    Οι Πειραιώτες ζητούν τα επεισόδια να μην χαρακτηριστούν ως εκτεταμένα, προσθέτοντας ότι η επιπρόσθετη παρέμβαση του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να γίνει δεκτή.
    Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ έχει έννομο συμφέρον, ελπίζει σε μαρτυρίες που θα "καίνε" τον Ολυμπιακό, ώστε να αφαιρεθούν από τους πρωταθλητές Ελλάδας 6 βαθμοί και οι Θεσσαλονκείς να περάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου